Tuesday, November 2, 2010

Cocoa yg Bagus

-Sticky Mode-
(until 3 Nov 2010)

Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman…


Koko Pracampuran… adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.


Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:


* Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit

* Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri

* Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung* Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda

* Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan

* Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan Kebaikan dan khasiat


1. Membantu mengimbangi hormon
2. Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
3. Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
4. Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
5. Melambatkan proses penuaan
6. Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
7. Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
8. Mencerahkan kulit secara semulajadi
9. Memberikan tenaga
10.Membantu mengurangkan keguguran rambut
11.Melancarkan peredaran darah dalam badan
12. Mengimbangi berat badan
13. Meningkatkan daya penghadaman
14. Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot Semua wanita berumur dari 20tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini

Sila hubungi

019 3744208 (Zaa)

Email:
zarith_zarudin@yahoo.com

YM:
zarith_zarudin@yahoo.com

Harga promosi sehingga hujung tahun….

Hanya RM 56.00 sahaja!!!!!!….(tidak termasuk harga pos)

Siapa cepat dia dapat….stok terhad!!!!!

Harga sebenar RM 59.90.


--------------------------------
ha bagi mereka mereka yg malas mengamalkan petua org tua tua yg pahit dan payau ke apa kejadah tu..korang di galakkan minum ni..mudah, ringkas dan baik tuk kesihatan terutama bagi perempuan yg ingin mengekalkan ketegangan kulit muka...

so apa lagi hubungi la pengedar untuk maklumat lanjut.

9 comments:

idah @mama izzya said...

idah dah try..
rase dia mmg ummph..x ckp secawan..

LYaFRINA said...

lya pernah minum soy collagen...
y ni xpernah lg.. nanti blh la ngetestt

cheqna said...

dok pernoh try mende2 gini...
moga2 terbuka pintu hati r

hehehehehehe

Ena said...

ena dah pernah minum.. rasanya memg sedap!

Frodo Baggins said...

x pnh minoom ... huhuhu

..nOj.. said...

aku ade kenal somebody yg minum ni. so far mmg nmpk dia bertenaga sokmo

~aSHa~ said...

ha apa lagi try dan order la...kawan aku jual murah2 tu...

ardinihumaira said...

dni dah try!
memang mabeles cedap dan ada umppppppppppppph :D mai scawannnnn

azzey said...

asha: collagen mmg bagus utk kulit kan!