Tuesday, November 9, 2010

dah dapat, korang ada dapat dah?

susu anmum...tebus dgn 12 points.
nak tunggu lagi 2 peket..ehehe aku pos skit2....wah selamat duit susu bulan ni..tapi apa apa pun..stok susu kena beli jugak..boleh carry forward kan...





susu ini untuk budak ini...

ini bertuah kalo org yg rajin..dpt percuma...anyway tima kacih kpd kawan2 yg bitau ttg ni sblm ni

18 comments:

eima said...

tak hantar pun scoop tuh sbb fahim dah tak mo minum susu anmum dah ..die nk yg manis punya ...,.

..nOj.. said...

dah dpt ek? ko antar bile? aku tak dpt lg. antar baru je last 2 weeks. hehe

Sharinginfoz said...

baguslah dapat benda free kan

Kie-yu said...

hoyeahhh
kie-yu pn suke sgt freebies :)

~ yus ~ said...

Wah! Dapat susu percuma ye? Jimat belanja bulan ni ye Asha...:)

Ieda Al-Habsyi said...

wah jimat kak! untung sape anak minum anmum :)

Zana said...

kita pun tebus gak, dpt la 5 kotak, mmg save kan, dah kumpul lama dah blakang scoop tu smenjak dia buat thn lps. dok tggu gak ni kot2 nk dpt video cam kan.....hihihi

az rina a.k.a jaijina said...

tak dapat lah..sbb budak echa tak minum susu anmum..

Ena said...

anak2 ena tak suka anmum la.. tu yg tak do.. alahai..

.:mama dhia:. said...

saye pun dah dapt..semalam..tp satu pek jer..

ardinihumaira said...

wah..
bestnya dapat free :D

Ain said...

adik akak pun gigih mengumpul...

tapi belum tebus pape lagi...

ciK mOt (",) said...

lum dapat lagi...tapi dah tepon anmum tadi...katanya 5 pek on da way...tenkiu...

aSmiDar said...

ehh..bleh antar lagi ker??
borang2 die tak de dah la kat kotak susu..
cemane??
ke gane??

~aSHa~ said...

tarikh tutup nye 31 oktober....tgu next year offer lak ye..leh pulun byk skit

Fiza's said...

x pernah antar pun.. rasa syg la pulak

LiErOSe~QiEmi said...

nape tak dapat2 lagi erk.. dah lama dah anto.. ish.. musykil laaa

~aSHa~ said...

fiza 's --> syg tak anta ke syg penyedok susu?

lierose --> tak lama lagi dpt la tu....sy pun lmbt gok dpt