Monday, November 15, 2010

Dedahkan Hubungan Cinta syyhh, apa motif????

gambar bekas permaisuri Agong Siti Aisyah

aku tak paham kenapa uncle seekers ni dedahkan hubungan ni, sukar betul nak mempercayainya..setakat ini uncle seekers dah buat episod cinta syyhh mereka dlm 5 part dah.....aku terbaca kisah ni pun selepas melompat2 dari satu blog ke satu blog, dan terjumpa blog uncle tu...(sori aku tanak backlink kan) ...terkedu aku...wahhhhhhhh pendedahan yg sungguh berani, dan APA MOTIF dia bukak cite ni????? nak mengaibkan org???? gile glamer???? aku pun heran org seberani begini....hanya Dia je tau kebenaran motif tersebut...

so gambar2 yg ekslusif tidak aku siarkan disini...tak baik lak rasanye dedahkan aurat org lain.....so aku tjk gambo yg sopan2 je dari blog beliau juga..
gambar uncle seekers dan siti aishah
yg menjadi tanda tanya aku adalah APA MOTIF ko buat / sebarkan cerita itu wahai uncle...dan juga sebarkan gambar2...ishhhhhh pls la...

17 comments:

cheqna said...

salam
tu r kak
cheqna baca belake maring tertanya2 seperti akak r..
nape dok tahu ye nok benonya...

ciK mOt ©™ said...

hurmm

naper aku tak tau citer ni???

aneh la...

LYaFRINA said...

ermmm..
xtau nk kata apa..

Ena said...

tu la kan.. mcm2 peel ada.. tapi jgn la cari publisiti murahan

.::Lynn::. said...

alahai....

ardinihumaira said...

memang nyampah gila tengok tulisan pakcik antu tuh.. geram je.. nak tunjuk lagak beliau tak layan sangat.macam sebelah sana je tergedik2 nak kat dia. tu yang dia nak sampaikan. tah apa motif...

Rizziela said...

tak faham....Bekas wife angung ni bercinta dengan sapa? Dengan uncle Seekers tu ker?

..nOj.. said...

ade terbaca. ade sebabnye. nantikan

LiErOSe~QiEmi said...

kena cari la link ni kalu camtu.. nak tau gak.. hahaah dasar kepochi bunga ni kan hahah

zue @ annaleeya said...

tak tau pon citer nih... nak kena cari jgk link nih... nak tau jgk...

Fieza79 said...

btol2 berani mati la buat statement psl org...!

Ieda Al-Habsyi said...

erk..spechless! geli pon ade, hahahah :)

ibu amirul said...

KENAPA BOLEH JADI MACAM NI.. APA NIAT LELAKI TU SEBANARNYA... KALAU PUN ADA CERITA DISEBALIK CERITA NI KENAPA NAK TAYANG PADA UMUM..

Zura said...

nape erk..??

I want to lose weight said...

Dia ni kan attention seeker jugak..
Tgk laa masa bini dia mintak cerai hari tu..

SuRayA^i. said...

akak! da lme x singgah cni.. bz~ >.<

btw, kite br je lps bc blog uncle seekers tu..rse mcm die nk mnunjuk2 die ade relation ngan mantan tu pun ye gk..isk.

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tu r sha,,
sentap giler baca pendedahan xlusif tu..
eh ye ke mantan permaisuri tu? adushh.. berani btul uncle seekers ye..
ai pun bc blog die, so far de 5 part kan.. hayya!