DIVORCE VS. MURDER

A nice, calm and respectable lady went into the pharmacy, walked up to the pharmacist, looked straight into his eyes, and said, "I would like to buy some cyanide."

The pharmacist asked, "Why in the world do you need cyanide?"

The lady replied, "I need it to poison my husband."

The pharmacist's eyes got big and he explained, "Lord have mercy! I can't give you cyanide to kill your husband, that's against the law? I'll lose my licence! They'll throw both of us in jail! All kinds of bad things will  happen. Absolutely not! You CANNOT have any cyanide!"


The lady reached into her purse and pulled out a picture of her husband in bed with the pharmacist's wife.

The pharmacist looked at the picture and replied, "You didn't tell me you had a prescription."

--------------------------------
ehehehehehe mula2 gelak sungguh aku dgn kawan aku..
tapi cuba kalo realiti, aku pun rasa nye jadi mcm pharmacist tu agaknye....ahahahaha

Comments

ciK mOt ©™ said…
aku nak gelak pun tunggu aku paham dulu...skang masih samar2...
eima said…
sama la tak brape nk faham ...translate la ....
Ena said…
tapi ena mula2 tak gelak sbb serious je kan sampai nak racun2 bagai.. yg last tu jd geram.. ker ena yg salah faham? ehehe
umilia said…
hahahaha..lawak2..mula2 tak bg ek..bile tau amik ko..cpt2 nak bunuh gak ek...heheheh..
kisah curang ghupenya..mmg patut pon bini nak racun, kuikui..
LYA m@m@ ASYA said…
huhuhuhu...
ohh skandal antara si husband n isteri pharmacist tu yer... tu y sokong tu.. heheheee
ardinihumaira said…
haha.. komplot secara tak langsung :D
Ayuraza said…
haha..
ngok ngek...
Nadia Abdullah said…
hahahahaha..good prescription..
~aSHa~ said…
nak kena translet ke?
Lynn Damya said…
Nice conspiracy ;) that lady mmg buat research, style lah, mcm dlm CSI gitu citernya..hehe...apa pun, sabar mampu mematahkan niat jahat..cuma xtau lah, aku ni sabar ke tak klw cmtu, ahha

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

Eziclean 3 Beradik dan Testimoni