Monday, November 29, 2010

Mak aihhhh

jadual skrg....kena arrange gini lak.....

7.30 pagi - 7.45 pagi : anta anak ke taska...peluk cium...babai (kalo hUBby ada dia yg kena anta..ehehehhe)

8.00 pagi - 9.00 pagi  : Masuk pejabat / tgk surat / fax / jadual bos / emel jabatan / kunyah2 roti @ nasi goreng

9.00 pagi - 10.00 pagi : Senam robik

10.00 pagi - 11.00 pagi : Latihan Takraw / Pingpong... (aku dok terlibat...aku gi makan)

11.00 pagi - 1.00 thari : Latihan Persembahan

1.00 thari - 2.00 ptg : Rehat / Mandi / Solat

2.00 ptg  - 3.00 ptg : Masuk pejabat / Tgk emel jabatan / tgk fax / surat masuk

2.30 ptg - 4.30 ptg  : Latihan Persembahan / Latihan Bola Jaring / Bola Tampar

4.30 ptg - 5.00 ptg : Masuk ofis sat, tgk apa yg patut...solat

5.00 ptg - 5.30 ptg : amik anak...

5.30 ptg - 6.45 ptg : Perlawanan Persahabatan Bola Jaring / Bola Tampar

7.00 ptg - 8.00 mlm : mandi, urus2kan anak

8.00 mlm - 10.00 mlm : gi tgk kedai sat...

----------------
mlm pengsan...


21 comments:

azzey said...

~asha~: ni mesti mmg aktif sukan nih!

~aSHa~ said...

azzey : eheheh dok jugak...tapi ntah mcmane ni....leh ter aktif lak duk sini...sakit betis dahni....org tak biasa aktif sukan..kalo menari2 ni ok skit la...

Ena said...

hoho..

full la jadualnya.. best gak camtu.. dah tau dah nak wat per kan!.. ;D

Echa said...

banyak ektiviti luar je ni wei...

~aSHa~ said...

ena --> ehehe skrg ni kena susun...kalo tak susun..ramai yg tak dpt nak terlibat...nanti ada yg nak main game ni, yg ni lak nak main game tu..sbb ada sorang tu main dua tiga game...org kuat sukan...sha ni satu game je, satu lagi persembahan dan cheerleading...

~aSHa~ said...

echa --> eheheh kan aku bgtau..core business kami dah takde dah...kalo ada pun 2-3 je...

Ieda Al-Habsyi said...

aktif betoi kak sukan :)

~aSHa~ said...

ieda --> tiba2 aktif...actly dok aktif sgt sukan...

ciK mOt ©™ said...

tulah tu, aktibiti luar jek lebih

LYaFRINA said...

kiranya lbh byk buat xtvt koko la ni.. bestnyerrr!! kiranya har2 kena pakai baju sukan la.

~aSHa~ said...

cik mot --> ehehe tu la..tapi ok skit kot..kalo berblogging aktiviti luar tak? luar dari FAIL MEJA...ehehehee

ok nak chow dahni mlm aku singgah blk

~aSHa~ said...

lya --> a'ah pakai baju sukan...dlm 2 minggu je ni...lepas tu kembali kepada asal...baju kurung..ehehe..

ok nak gi dah ni..dah lewat...tata

mamalieyna said...

memang pengsan gini..upsss..senam robik ada dlm jadual eh..best tu..hehe..

~ yus ~ said...

Wah! Kiranya 2 minggu rehat minda lah ye, tapi kena kerja keras otot2 tu..hehe

umilia said...

slimla mung cmtu..aktif begerak wei..

cheqna said...

part paling besh adalah malam..
fengsan itu besh =)

LiErOSe~QiEmi said...

bestnyeee.. suka sangat aktiviti luar cenggini.. dok ofis otak tepu hikhik

SUPERMAN said...

loh, kijo kat kementerian belia dan sukan ke ni??? bestnye xtvt..

Mak Su said...

terlibat dlm event ujung tawon ker?

Epul Azimi said...

spesifik btol jadual harian,tolong buatkan utk sy satu kak,sebok memanjang je ni.hehehe
yg mlm tu iye ke trus pengsan?ekekeke

~aSHa~ said...

maksu --> ada sukan tahunan...

epul...ye dik pengsan..laki bini pengsan..sbb abg akak keje ditempat sama dan buat aktiviti seharian padat gitu gak...ehehhehe nakal ye