Tuesday, November 16, 2010

Mari Menari eh Mari Tido dan Menari

program shakey hour

memandangkan masing-masing kurang berpuluh dan terkurung dalam bilik sahaja...jadi
insyaallah program shakey hour ni akan diteruskan setiap pagi selepas raya haji, lagipun bulan 11 dan 12 dah kurang skit bebanan kerja, kecuali kewangan..ehehe tutup akaun ye, tapi mereka rasanye boleh buat cepat sbb every month ada persediaan untuk agihan wang kan kan

lagipun
 memandangkan perlawanan sukan antara kampus akan berlangsung tidak lama lagi...jadi masa ni la kita amik pelluang untuk merenggangkan otot2 yg tegang dek kerana bidang tugas kan...
jadi mari berdansa..eh silap mari bershakey shakey

Selain beriadah, kita dapat kenal mesra dengan rakan-rakan sepejabat...maklumla pejabat jauh, aku ni duk terperuk sorang2 luar bilik bos..ehehehe jauh dari manusia lain...sib baik ada merpati tlg temankan...

16 comments:

~ yus ~ said...

Wah! Best tu senaman ringan sambil menari. Lama dah tak buat, tulah lemak2 semua penuh di badan..:)

Salam raya Aidiladha ye Asha.

SafaRi09 said...

goyang akak. jgn x goyang.hehehe
pepun slamat ari raye aji

Ena said...

heheh..

best gak kan ada xtvt camtu..

..nOj.. said...

aku ni yg ade pun senaman jari je. itupun atas kibod. hehe

@juera said...

sonok weh shakey hour nie..
smbil dpt myihatkn bdn..

umilia said...

best ni dpt renggang2 kan otot2 yg da bersimpul ni..hbs pas senam2 ni tukar bj krg ke trus pakai smpai hbs keje ek..

ardinihumaira said...

wow bestnya akak ewah nari2 :D

~aSHa~ said...

pakai terus baju ni sampai ke ptg...

fikaryna said...

dah lama x senaman..huhu..

dan..selamat hari raya..

LiErOSe~QiEmi said...

bestnyeee.. dulu sebelum kawin selalu join aerobik je.. tapi lepas kawen.. nan adooo..

jeles2, nak joinnn bleh??? hihihi

Ain said...

nak join jugak boleyyy....

bertahun dah akak tak bersenam..

ainhany said...

ooo tak acilaaa berdansa dlm bilik aircond nieh..pastu pekena roti canai kat luar...hihi

~aSHa~ said...

eheheehehe

~aSHa~ said...

jom join..boleh..kami buat secara maya antara kampus...

Sharinginfoz said...

penting ni tak boleh lepak dalam pejabat aja kan

nOrBee said...

bestnyerr..:)