Thursday, November 25, 2010

MARI MENARI.....mari lagi...

sekarang ni tempat aku....kami dah tak semangat dah ni nak keje..eheheh kami semangat nak bersukan plak..jadi musim sukan sudah tiba...

actly spt yg aku maklumi sblm2 ni...kami hujung2 tahun ni takde event apa2 sgt dah, (kira core business kami mmg sblm bulan 12 je)...sbbnye akaun2 dah close...ready tuk bajet taun depan lak...kiranye kewangan kami mmg cekap la dlm budgeting...ahahahahhahhaa..poyo je ayat tu...tak kira yg pasti aku nak ckp..thumbs up tuk mereka..sbb apa2 byran takde delay...

jadi oleh kerana masa terbuang begitu sahaja dari dipenuhi dgn umpatan, cacian dan kutukan...jadi marilah kita mengeluarkan peluh..last time aku ada ckp kan..nak buat poco2 setiap pagi..nampaknye minggu ni tak leh start lagi..sbb ada skuad audit khas dtg....so dia balik je..on je kami....tapinye aku yg arrange kan persembahan ni..dah mulakan pun sesi latihan....

mula2 aku tak dpt nak gambarkan mende la skrip yg akan dibentangkan masa 1st perjumpaan latihan, sbb aku tak buat skrip, aku kan tak reti mengarang....aku hanya arrangekan je program ni, bila nak jalankan, dimana dan siapa..ehehehe..nak gelak pun ada.....tu la takmo tanya pada yg berpengalaman...ego sbnrnya takmo tanya org..


so bila dah start ni...ingatan2 aku pada kelas2 tarian dan teater dulu pun ter refresh kembali...mula2 blur jugak, dah tak tau pun mereka nak menari..ingat lakonan je.....tapi mlm tadi dah study semula...insyaAllah kita akan mulakan langkah tarian kita dengan step mudah dulu......jom kawan2....MARI MENARI......

oh maybe akan ada yg bertanya..apa kena mengena sukan dgn menari???? kan???/ menari kan bersukan jugak kan?? btw kami ada persembahan di mlm tempoh bersukan tu..
--------------------------------
jd bulan2 aku tak sibuk di ofis ni tak dpt la mengadap sgt blog..tapi insyaAllah mlm2 ai tgk kawan2 kembali..tq

12 comments:

ciK mOt ©™ said...

weii, skt dah isi ke lum??

Fieza79 said...

jom menari..kite pon suka menari..!

~aSHa~ said...

cik MOt --> SKT ko tanya? ehehehehe lawak antarabangsa soalan tu...SKT ni kena awal2 taun wei buat..tu yg kadang2 org salah paham...SASARAN KERJA TAHUNAN...apa yg ko nak buat tahun tu, ko kena plan awal2..ehehehehe...LNPT je buat hujung tahun..kami dah ready dah...cuba belum boleh ditransfer ke hrmis lagi je...sbb induk dok buka lagi kat hrmis ni..

~aSHa~ said...

fieza --> jom sama2..

umilia said...

wah..bestnye..nak tukar kat tmpt ko la.ade kosong tak..

cheqna said...

nok nari etek r...
hehehehehe

zue @ annaleeya said...

nok nari gok ar... yariba yariba...

az rina a.k.a jaijina said...

wah, ade aktibiti menari lagi, mesti best kan..

DaHLia said...

salam asha..
i sent an email ..
please check. Hope got fastest reply from u.

TQ

ardinihumaira said...

tingin nak menari la kak. bestnye :D

E.d.Y said...

tahun depan masuk rancangan tari menari..huhu

@juera said...

sy dlu kn kak sha..last form 1 menari nari nie..skrg body pn dh keras..huhu..