Saturday, November 27, 2010

Pemenang RM1 Juta dah ada

selasa lalu, telah diumumkan pemenang pertandingan akhir peraduan Power Root Saya Ingin jadi Jutawan Musim K-3.

gambar pemenang tiada dlm hmetro online..tak jumpa lak....

Pertandingan ini dimenangi oleh Leong Team Fook, 30 seorang jurutera perisian. Beliau menghantar lebih 200 borang penyertaan dengan bantuan daripada sembilan rakannya...dan dia bagitau, duit itu akan dibahagi kepada 10 orang rakan yg membantunya menyertai peraduan menggunakan namanya..

Pemenang kedua membawa pulang RM10,000 iaitu Zulhisan Abdullah, 36. Zulhisan yang bekerja sebagai pengawal keselamatan berkata, dia hanya menghantar satu borang penyertaan sahaja ye....ini mmg kira bertuah sungguh la, aku anta lebih dari 10 borang ni..ehehee takde nasib..dia anta satu je..terus bernasib baik..itu dinamakan rezeki dia..bukan rezeki aku...

Pemenang ketiga dan seterusnya hingga kesepuluh semuannya membawa wang bernilai RM10,000.

perghhh berbaloi2 jugak la korang antara yang bertuah. aku jugak tak bertuah..ehehehe

Tahniah kepada pemenang..tahun depan bagi can aku plak ye....nak share dgn rakan bloggers ni...ehehe

gambar tiada...web power root pun tak announce lagi...tapi hmetro dah terbitkan arini.

--------------
sob sob sob.....batu belah batu bertangkup makan la aku, aku tak menang..

13 comments:

LYaFRINA said...

dpt 10 ribu pon syukur sgt2 dah...

Cikmin said...

asha..pemenang kedua tu bawak 100k ke 10k? for safety reason kot diorang tak siarkan gambar..

~aSHa~ said...

lya --> mmg berbaloi..kalo belum kawin boleh buat duit hantaran tu..ehehe

~aSHa~ said...

Cikmin --> 10K...kedua dan seterusnya semua sama jumlah..gambar kat hmetro sebenar ada...tapi dlm bentuk online takde...

Ena said...

tak pe la asha.. mungki rezeki asha lebih dari tu saper tau kan!

KABAKOGA said...

bile la nak pegang duit banyok gitu..,
berangan pun jadilah.,

ciK mOt ©™ said...

insya Allah mana tau sok2 rezeki ko lak...dun gif ap la weiii

Zura said...

tp zulhisan tue mmg bertuah...dh rezeki dia kan...satu borang n terus kena...perrgggghhh

~aSHa~ said...

itu ar..tuah ayam nampak di kaki.tuah manusia..tak siapa yg tau..ehehehe

xpe xpe...aku tau korang mesti sokong aku next year kan? ;)

umilia said...

eh aku bc srtkbr mane ek..ade tnjuk gmbr cina yg menang tu n pemenang2 lain..metro kot aku bc..rs nye sbtu ahd tu je srtkbr yg aku bc..

~aSHa~ said...

ye ye...dlm metro real mmg ada gambo..dlm hmetro online..tak jumpa lak..penat cari..

LiErOSe~QiEmi said...

takpe2.. cube lagi erk!! bunga pun tak anto borang.. lupe hihihihi camne laa nak menang kan uhuhuh

Anonymous said...

Hai, saya menemukan blog Anda melalui Google ketika mencari pertolongan pertama untuk serangan jantung dan posting Anda terlihat sangat menarik bagi saya.