Wednesday, November 24, 2010

Persiapan di Malam Majlis Perkahwinan

actly ada dua kenduri di kampung mentua...
satu tu kenduri doa selamat di kampung nasi dingin, di rumah adik mak mentua ku...

selepas ada sepupu hUBby lak kawin di kampung laut, pada raya ke4

 aku bab yg cenderahati ni mmg suka benor menguruskan nya.....ai tak kisah yu.....di ofis mau pun taska minta ai buatkan jugak...
 ingat kan ai sorang je minat...rupanye anak teruna dan dara pun turut sama menyiapkan cenderahati ini..
 dia jadi good boy mlm tu...tlg mama je..tak jadi ultramen tau....ehehehe

baby pun tlg mama, tapi papa tak amik la gambar dia sbg bukti,papa ni tak pandai tul...baby ni dari dulu suka tlg mama bab menguruskan hadiah...good girl...penat tlg mama, jadi mari makan..

makan nasi bubur abg danish kata...ehehehe
apa itu nasi bubur???
nasi yg digaul kicap di gelar nasi bubur, nama tu abg danish yg bagi..ehehee

------------
gambo pengantin takde..sbb mereka tak pakai baju pengantin....apa kes...ehehee

12 comments:

LYaFRINA said...

hehehhehe...

lps ni nak pagil sha n mdm 1 & 2 la uruskan hadiah utk cenderahati...

ciK mOt ©™ said...

tangan saper tu...
berkali2 aku kena nengok

umilia said...

dah tu dorg pakai bj ape..tu yg kene amik gmbr tu..hehehehe..

~aSHa~ said...

lya --> no hal...ehehe

~aSHa~ said...

cik Mot --> tangan misteri tu kan...tangan danish kaco baby..ehehehe

~aSHa~ said...

umilia --> ehehehe tak pakai baju di mlm hari..ehehe takde la..pakai baju biasa je...sambut menantu...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah meriah nya majlis....tu nama nya nasi bubur ek

ayang said...

tetiba jeles tgk baby makan.. ermm abg nasrul xde kisah nak makan cam baby makan.. huhuhuhu

Ena said...

eheheh..

sian baby abah ngelat yeh!.. len kali suh mama yg snap tau..

nasi bubur pun nasi bubur la.. janji abis si makan,,. tak gituw mamanya?? ;D

Ain said...

takkan makan nasi kuah kicap jer baby, lauknya mana?

abang danish habiskan erk...

ardinihumaira said...

rajennye dia :D

aimi nadiah said...

br sy tau nasi bubur ialah nasi yg digaul kicap tu ..
haha.. pandai danish bg nm..