Tuesday, November 23, 2010

Siapa Jutawan Ke 3 powerroot???

ha berdebar plak menanti keputusan jutawan powerroot ke3...eheheh
mcm la aku ada dlm senarai jutawan tu...

poster ni poster lama..poster lama powerroot tak keluarkan lagi..pesal tah laman web powerroot ni tak update sgt...slow skit.....gambar2 10 orang yg bakal jutawan pun takde nampak...

yg pasti...muka aku takde...nama aku pun de....
sob sob sob

bomoh contest kali ni tak menjadi la...ahahahhahaha...
nampak nye kena cari bomoh siam....ehehehe

--------------------------------------
s : pernah jumpa bomoh?
j : pernah dgn kwn2..tapi dlm pada tu..hati ni terpk...pk boleh jadi ke? ish

21 comments:

ciK mOt ©™ said...

lor, aku ingatkan ko dah...
baru nak kasi no akaun meiben...hahaha

~aSHa~ said...

aku pun ingat aku yg dpt...sob sob sob...tak menjadi la bomoh aku tu..ahahahaha

ardinihumaira said...

he... bestnye kalo menang tu kan kak :D

..nOj.. said...

kalo bomoh tak menjadik, ape kate bangun 2per3 malam. buat solat hajat tetiap hari selama 2-3 bulan. hehehe

LYaFRINA said...

HEHEHEHEH..
ASYA RAJIN BELI K PRODUK POWERROOT TU?? LYA XLEH MINUM SEMUA PRODUK DIA, SBB SMUANYA ADA RASA CAM KOPI & NESCAFE KAN.. PENING... BAU PON PENING

Fieza79 said...

kalo beli smpai bekoyan koyan pon belom tentu bertuah dpt jd jutawan...yg beli setin tu leh jd dpt tu..woww..sape la yg bertuah itu....!

~aSHa~ said...

dni --> kalo menang dik akak bagi dni rm20..cukup la kan...eheheh

~aSHa~ said...

nOj --> nak bangun pagi pun malas..ini plak bangun 2/3 ahahahahahaha tapi tq..akan dicubai tuk taun depan

azzey said...

~ASHA~: Sapekah yg bertuah tu ye?

~aSHa~ said...

lya --> sgt2 rajin..air pearl dlm tin pin tu menjadi pujaan..aritu lemau2 minum air tu la...

~aSHa~ said...

fieza --> jadi kena beli setin je la lepas ni..eheheheheh

shi3la said...

hahaha..nanti kalo dah jumper bomoh then menjadik jgn luper bg tau yer...

~aSHa~ said...

azzey --> dlm paper aritu ada dia letak gambo2 org yg bakal jadi jutawan tu...10 org bakal tu...gambo asha takde..ehehehehehheehe...tapi dlm web dia takde la gambo bakal2 jutawan tu...

~aSHa~ said...

shi3la --> eheheheh masalahnye 10 org dah tercalon jadi bakal jutawan ni....nama asha takde dlm senarai tu...mmg tak jadi ni...

umilia said...

yg psti juga bkn aku dan suami..huhuhu..lum ade rezki kan..cube lg yek..

~aSHa~ said...

umilia --> ooo ada join jugak ye...ye yg pasti mmg bukan kamu...sbb aku tak nampak muka kamu...ehehe takut plak aku tak cam muka laki ko kat suratkabo tu..

az rina a.k.a jaijina said...

sedapnya kalau dapat doit juta² cenggini..kite enjoy jom, hikhik..

Ena said...

Ingatkan asha pemenang bertuah tu...
hehehe.. InsyaAllah.. ena dah lama tak beli.. camno la nak join kan!.. uhuk!

Sharinginfoz said...

seronok kan kalau jadi jutawan

E.d.Y said...

kalau menang jgn lupa buat kenduri 7 hari 7 malam..haha

~aSHa~ said...

eheheh dik bukan akak yg dpt dik wei