Thursday, December 9, 2010

Aku nak Popia Giveaway....



MAMALYNA'S CRABSTICK POPIA GIVEAWAY


Syarat-syarat penyertaan:

1. Follow blog http://zanmyly.blogspot.com
2. Follow blog http://ejanblog.blogspot.com
3. Buat satu entry yang sangat simple dan masukkan gambar popia kat atas tue...
4. Tinggalkan komen di entry ini beserta dengan link dan ID follower yer...



Tarikh tutup : 15 Disember 2010

jom jom turut serta...rezeki di depan mata tu mana tau menjadi rezeki anda...tuah manusia siapa yg tahu...
sedap tau popia ni...tokey ni bakal jadi tokey fofular tak lama lagi..dan diucapkan good luck my dear fren..semoga succes ye dlm bizness...amin

----------------------------------
done! tak lengkap...hello aku tau...

7 comments:

Fieza79 said...

best gak ni...nk join jgk la..

~ yus ~ said...

Wah! Popia GA pulak dah...menarik!

Zura said...

selalunye brg kering..lah nie GA brg basah plak..ajaib...hehe

az rina a.k.a jaijina said...

nak join gak ni..untuk² dapat crab popia, besh gak..

LiErOSe~QiEmi said...

cam sedap je popia tu.. nyumnyumm

ardinihumaira said...

wah kalo dapat popia ni habis kat dni sorang :D

::Mamalyna:: said...

WEI, tq sudi join! good luck:D