Sunday, December 26, 2010

Bila Bercuti, Bercuti terus

salam teman2 bloggers...lama dah aku tak bersiaran ek...ehehehe lama tak lama..tak lebih kan seminggu..
dan aku pun dok buat kunjungan balas jugak...sori...sbb bila cuti...malas tul nak on netbook ke..pc ke...

kepala pusing2 je...
alhamdullillah...selamat sampai ke rumah dari CH...
ramai yg anta sms / msg fb...ucap 'berhati2 masa turun dari CH'
aku pun cuak jadinye...tapi tu la alhamdulillah selamat sampai...dan kebetulan tak lalu jalan simpang pulai tu..
ala kalo dah ditentukan Nya..jalan mana2 pun leh jadi kan...

ikutkan byk sebenarnya cerita2 nak sharekan...sepanjang aku menyepikan diri ni...

 tapi bila dah mula start menyepi tu...nak mulakan 'keriuhan' di arena blog mula la amik mood dan amik segala kuih muih letak di sebelah kanan..sambil taip sambil ngap..

ini la bahananye kalo makan tak ikut masa...muka pun jadi bolat...
aku rasa ini kesilapan kamera ni ..kamera rosak kot...ehehehee...muka aku tu tak rosak ye...
tapi mmg betul2 bolat la...aku rasa ini efek tudung jenis ini jugak...
sib baik ada adik sebelah tlg temankan bergambar sama2...ai segan yu bergambar secara solo skrg ni..
serius rasa takmo pakai tudung jenis gitu dah..tapi alamak terbyk lak plak ada...

------------------------------------------------------
mmg betul2 nak insap ni soal makan merapu meraban tak kira time
nak tanam tekad....makan ikut aturan...
ini idak..org ajak bergambo mula la segan

16 comments:

ardinihumaira said...

;) nape segan2 ni kak. meh bergambar ngan dni hehe

~ yus ~ said...

Laa..ok je saya tengok. Takdelah nampak bolat pun Asha pakai tudung tu... Comel je saya nampak...:)

~aSHa~ said...

dni --> akak lagi segan bergambar dgn dni yg cun...nti terserlah ketidakcunan nye akak ni....

~aSHa~ said...

yus --> betul bulot...byk gambar yg lain segan sy nak pamerkn...siap suh delete kalo ternampak kebulatan tu...ni atr gambar yg efek dari teknik amik gambar secara senget..

Ena said...

tu tudung yg silap tu asha.. hehe..

eh! ena pun kalo pakai tudung cenggitu.. tembonnnn nye berganda2.. ahahahha..

LYaFRINA said...

lya kalo pakai shawl.. kalo x menjadi..mmg bulat getelllll.....

**Ermm... baru ye.. ehem-ehem.. baru y itu.... y ditantung kat leher tu,, tp bukan rantai mas... NIKON tu...................

ciK mOt ©™ said...

SEBAB TU aku tak kai tudung tu weii...sure bolat jek muka...hehehe...

MRS. K said...

yang, seriyes, takde bulat pon!

lawa jerk

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bercuti sapai tahun depan la wey, perabis cuti tahunan tu..
hikhikhik..
ai takleh cuti, bos bekukan.. mengejar dateline penilaian prestasi tru HRMIS, dennnnggg!!!

fikaryna said...

comel jer la pakai tudung 2..siyes..:)

gina marna said...

ai lagi bulat dari u pakai tudung tuu...hahaha...plus dagu 7 lapis..opsss terlebih sudaaa

Epul Azimi said...

ala akak mane gemuk,ok je cantik sy tgk nih.ape yg nk disegan kan ...:)

jarang dtg,update kat blog pon jarang,tula siang2 keje letih sgt sampai tak de feeling nk layan blog sy tu.sorilah klo lama tak jenguk...:)

fiezaradzi said...

sonok jln2 CH? lama tak g, nanti2 la..

Ayuraza said...

tak bolat pown...comey je..kurus sgat pun xcomey..tgok saya sebagai contoh..hehe

LiErOSe~QiEmi said...

eh kak, comel laa.. tak bulat pun..

~aSHa~ said...

ehehehe