Monday, January 3, 2011

Baru Nak Tukar si Hitam dgn si Putih....

baru berusha² dgn GL putih, berkenan sungguh......ehehehehehe (konon2nye ni...)
tapi mmg betul2 jatuh hati ni

tapi hUBby kata....bior dulu....
kot kot kena buat passport ke....nak petik epal fresh ke...
uhuhuhuhu...

btw kalo tertuko kete hitam dgn si Putih ni..maknanye dari takde hutang kete jadi ada hutang....beban plak..

===================
ceh...bajet baik punye ni.....
tak salah kan kita berimpian nak tempah passport untuk ke sana....
alalalalallalala itu kan cita cita....cita² kena la ada

23 comments:

~ yus ~ said...

Semoga berjaya ke sana. Seronok duduk di rantau ni. Pasti ada manisnya. Saya guna GL Hitam, lebih menawan bagi saya...:).

SafaRi09 said...

putih vs itam....
itam lagi cun.hehehe
6ti bawak balik epal fresh ex

MiSz SyuRa said...

grand livina tu kak =)

Ena said...

ehehe..

kami pun suka yg putih tu.. nampak lebih besar.. :D tapi lom tercapai hajat tu nampak nyer.. tak pe la.. pakai je la dulu en. biru & brown tu.. huhu..

ciK mOt ©™ said...

selamat jalan weiii

~aSHa~ said...

~yus~ --> tq kak...dah jemur pakai kaler...hitam...dua dua hitam skrg ni...panas tul...tu nak tuko putih..

ayang said...

ye amik putih.. smart putih nie..

~aSHa~ said...

safari09 --> hitam mmg menawan..sbb tu dua dua dah itam skrg ni...tapi bila dah rasa hitam ni...mula la tau...kalo berpanas tu terasa benar panas nye...

cheqna said...

mr black cheqna tu kalu ditukar kepada miss white mesti cantik...
huhuhuhuhu
tapi masa mr black kuar memang tak de lagi kale putih...

rina a.k.a jaijina said...

rina pon dah jatuh centa same GL ini..tp ntah bile boleh pakai, aulahwa`lam..

mamalieyna said...

impian n cita2 tu perlu ada..baru ada semangat n usaha tuk mencapainya!

mmg cunlah siputih tu, tmbh utang pun tmbh la..janji puas hati n bekerjaya ok la..moga suatu hari termakbul k!

selamat tahun baru asha!

ardinihumaira said...

fuhhh cun :)
dni suka kaler putih... hee.. duk ngidam caldina

LiErOSe~QiEmi said...

waa..GL.. cantik...

fikaryna said...

suak jugak..dah la ada ina2 nama dia..hik2..

Ayuraza said...

saya pun sangat suker walaupun suami kater blakang tak kena aircond..cehhh...yg penting cantik..
tapi berangan je la dulu..kot3 rezeki terlebih..
leh kita seiring sejalan ye kak..hehe

umilia said...

aku mmg suke keta putih..tp kenela pndai jg klu tak nmpk sgt kotornye..

@juera said...

Insyaallah..=)
gd luck..
nti klu dpt petik fresh epal pos kt kita ek..hehe

Ain said...

cita2 dan angan2 itu penting, baru la kita ada usaha untuk dapatkan benda tu....

kalau dapat si putih kena la rajin2 cuci, cepat sikit nampak kotor kan....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wowee, mau petik epal fresh??? sound gooood!!! makcik tumpang sonot u..
set wishlist 2011 la cik grand putih tu.. ai nyer terbalik, asben beria mau tukar, ai tamau.. bikin manyak utang lol.. huhuhu.. ;-/

LYaFRINA said...

i like kaler putih ni..
thats why beli kete kaler putih n sportrim putih... tp kete murah..putih tu lama jd cam kuning2 dah... kalo toyota ke.. baru putih bersih sokmo..

LYaFRINA said...

ehhh... nokkutik epal kat ner

Anonymous said...

tupang balik tapang k.sha..hehehe..

~aSHa~ said...

ehehehee moleh...