Tuesday, January 4, 2011

Girls Day out

malam sebelum tu..
aku ajak my doter gi cuci rambut....sebelum tido ni... aku ckp gini

mama : baby, nanti kita gi saloon cuci rambut nak tak?
baby : nak nak, jom jom

dan dan tu dia ajak pg...dgn ala2 nak keluar la kononnye...

maka semalam dah tunaikan cuci rambut bersama beliau...ehehe ada sebab ni cuci rambut di kedai..ehehe
potong skit...kasi sama rambut..


1st time dia dilayan begini..ehehe kalo kat umah tu...sekejap je cuci


makin galok dan suka dia...


acara cuci rambut aku tak amik..sbb time tu aku plak tgh cuci rambut...

balik umah, aku kata...baby mandi jangan basah rambut tau....tadi dah cuci...

jadi kena la pakai cap ni

15 comments:

ciK mOt ©™ said...

hehehe...ko memang suka menda2 gini...lagi2 ada gegirl..bis ar pasni baby kena ikut jelah mama ajak sana sini...:P

eima said...

hahah pandai nye ...
cam ne ek nk ajar budak tak takut pi gunting rambut kat kedai...fahim asek nk melalak je

Ain said...

wahhhhh beby, kemain lagikkkk....

tak takot pulak dia yer, kalau sarah fengsann....

Ieda Al-Habsyi said...

ececec! comel betoi, mesti dia suka :)

Ena said...

alamak???

ena pun dah lma tak p cuci rambut kat saloon.. baby lg advance.. :D

Ayuraza said...

amboi..
tak meraung plak dier ek..hehe
kemain lagi ek..untie pun jarang ke saloon since ader bb nih..
pakai plastik kat kepala lam bilik air kat umah je...hahahah :P

LYaFRINA said...

hehehhe.. cumil2...

asya dop penah bwk g salon lg.. sbb xpernah ptong rmbut..kalo stakat rmbut depan tu,, papa dia j ptgkan

~ yus ~ said...

Amboi2, saya sendiri tak pernah cuci rambut kat kedai, nak bawak anak pegi lagi jauhlah..hehe

A N A K - A N A K K U said...

bestnyer.....hehehehe, kak sy ade tag giveaway...mehler join....

umilia said...

bestnye dpt same2 ngn ank wat aktiviti same2..

Daleela said...

cumellah.. kalo ada anak2 ni.. idup tak sunyi..

ardinihumaira said...

wahhh..
bagus anak akak..
kalo adik dni mesti buas tak duk diam

MiSz SyuRa said...

alahai cumil nyerr.. lg2 pic yg last 2..xP

Zura said...

alolo...tomeynye...tp sekali sekala cuci rambut kat saloon pun best jugak...

SuRayA^i. said...

alalalala kak! comelnye beliauu~~ =D