Tuesday, January 25, 2011

i am 'out of services'


lama tak update kan....benar2 ting tong kepala ni....badan pun lemau mcm biskut lemau dah

kenapa ek? ehehee biarlah doktor benar2 doktor mengesahkan dulu apa yg berlaku kat aku ni....
skrg ni 'doktor asha' je yg sahkan sendiri....buat masa ni tak de hati lagi nak jumpa doktor bertauliah...


---------------------------------------------
kepada kak ain, mama danish sarah....keadaan ai sama mcm yu tau, kali ni tak main2......eheheehe...tapi ai tgk  yu tak lemau2 mcm ai...semoga kak ain sihat2 ye..

22 comments:

eMMe said...

asha okey?

*Miss Geli^ said...

aku macam dah tau je...

apa apa hal, ehehhehe...nanti criter

mamalieyna said...

waaah bakal mendpt org barukah?.. ngee... =P

kalau betul congrate!

lama tak berupdate blog kamu kan..

Ieda Al-Habsyi said...

awat kak lemau aje, ate ubat chanel V kite tu camne? kalo ngandung jangan makan! ngandungss ker??? hehehhehe!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ehemsss...
any good news!!!
hahahha, teka bleh..
pegnen again????
ekekekekke...
take a good care laling!!!!

~ yus ~ said...

kenapa asha?. Ada new member of family nak hadir ke? Apa pun jaga diri ye...

~aSHa~ said...

emme --> im not feeling well la ni laling..kalo idak aktif

~aSHa~ said...

Miss Geli --> ha kalo takde hal tak yah cite ke kak geli? ehehehe...

~aSHa~ said...

mamalieyna --> ehehee sy nak tgu arif dpt adik jugak ni..

~aSHa~ said...

ieda --> ubat channel V tu sempat akak makan 2 hari je...lepas tu akak dah bagi kawan akak yg sedang berpantang....

~aSHa~ said...

leily --> tq laling...mmg nak sihat2 ni...

~aSHa~ said...

~yus~ --> ikut jejak akak la ni...tgh memfollowkan diri...

ciK mOt ©™ said...

alhamdulillah...

LYAfrina said...

tumpang happy!!!!!

nanti sarah dpt adik lagi!!! tahniah sha.. jaga kesihatan elok2...

Kniedaz said...

macam benda best je ni..hehehe..jangkitan dari teman2 blogger ni...

Ain said...

penyakit akak dah terkena kat asha jugak ke?

hehehe....sukaaaaaaa....

akak ni hari2 bukak blog, tapi mood tak mai nak update...

camno nak carik penawar tu erk...

papepun, tahniah in advance dari akak...

jangan tunggu lama2 untuk dptkan confirmation sbb preggie mommies kena ambik vitamin tau...

take care sha...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Choppp... adakah??? hehe

kalau betul, tahniah ye... hehe

**ramai nampaknya bakal menambah ahli tahun 2011 nih... hehe

~aSHa~ said...

penyakit berjangkit nampaknye ramai di kalangan bloggers...berhati2 ye kepada yg belum kena sakit berjangkit ni...ehehehehee

Fieza79 said...

lorr...ke membawa sesuatu nie..hehee suka nya nk dgr berita baik nie..

nk ucap tahniah dl boleh ke..hehee

umilia said...

wah..welcome to the group..heheehhe..

fikaryna said...

uh..ada sesuatu kah? kalau ada berita baik..tahniah..:)

2H Garden said...

lama tak singgah... mana ni? hehe...