Wednesday, January 5, 2011

MiSz SyuRa

dik...tgk di bawah...


dik akak tak tau la nape...tak leh ar pg blog  yu tuk balas kunjungan..
dari smlm lagi sebenarnya..

actly ada lagi beberapa blog yg akak tak dpt masuk sbb ada menda alah tu keluar...pesal ek?
virus ke?

kepada MiSz SyuRa : sori dik, akak tak dpt nak intai intai apa tulisan harian adik di sane...byk kali dah akak try ni..rasanye dulu akan boleh je kan pg ke ur blog?

---------------------------------------------------------
 entry khas tuk MiSz SyuRa...

uols yg lain try la klik ke blog dia...ada tak keluar operation aborted tu...

tgk ye..ntah2 pc aku yg tak betul..ehehehe marah org IT smlm mereka dah tuko sekeping sumthing di dlm kotak besar tu...ehehee..

11 comments:

imanamani said...

cik asha..lama tak nampak singgah umah kita.. ada kena mcm tu juga ke...kat umah kita..

@juera said...

Bleh je msuk blog mis syura tu kak..

Fieza79 said...

hai msalah kan mcm tu...fieza pon ada satu blog ni smpai skrg tkleh tgal komen...sian dia sll jgk dtg...tktau cmna nk explain kt dia...huhu

~aSHa~ said...

imanamani --> ha yg yu lagi satu...dia kelaur mcm pelik skit...ce bagi link...sbb dia tulis Profile Not Available.

Ieda Al-Habsyi said...

hehhee! kak asha, jap ieda try leh tak kesana :)

MiSz SyuRa said...

la... yeke kak asha.. xtaw la plak sy cmne leyh jd cm tu.. huhu T___T time kasih atas keprihatinan akak.

tp rase2nye blog saye tu sesuai utk sume lapisan masyarakat.. hihihi...

hopefully xlama lg akak leyh singgah kt diary sy tu.. mcm2 yg sy share especially sejak sy dah dpt keje ni.=)

eima said...

ok je aku pegi ...hehe

try guna browser lain la..google chrome ke ...mozila ke...
tgk kuar lagi tak ... klu kuar samtin wrong ngan firewall mayb ... klu tak kuar somtin wrong ngan ie ..pi try k kak

~aSHa~ said...

ook baik dik..sat noh

~ yus ~ said...

Tak pernah lg berdepan dengan masalah serupa..:D

Sharinginfoz said...

jom terjah

SafaRi09 said...

semer yang xxxx.com ke x leh bukak kak? try tya it kot2 ada menda yg dia org blok kot.