Monday, January 3, 2011

Tahun Baru dan Azam Baru spt isi dan kuku..tak dpt dipisahkan...eh ye ke?

ceh tajuk tak leh blahhh....ehehe saje je tu...

kalo org lain takmo share azam tahun baru bersempena tahun baru masihi ni...tapi aku secara tah nape tahun ni nak share lak....sbb tahun ni mcm jelas dan jitu je..tapi laksana atau tidak..kemudian cite...ini baru berazam...azam ni spt bercita2 jugak la kan? spt bercita2 nak capai sesuatu...

ok salah satu azam aku tahun ni yg boleh dikongsikan bersama rakan2...adalahhhhhhhhhhhhhhhh....(ceh bajet bagus)...


TIDAK MAHU JADI BLOGGER TEGAR LAGI
(mcm sebelum ni tegar sgt, tapi kurang dari 2010 la...kalo dulu sehari 21 entry..skrg ni..21 hari 1 entry...ehehehehe leh caye ke? arini dah 2 entry...goner la cite)



semoga azam ku ini tercapai...eh tapi tak janji la 21 hari 1 entry...

apa azam kamu? dapat boifren bernama azam ke?

-----------------------------
pesal azam aku ni lain benar je...ntah la tiba2 jadi gitu lak...maybe nak kurang kan kontroversi tapi tingkatkan prestasi...ahahahahhaa mcm korang pernah dgr kan ayat itu...

13 comments:

eima said...

la kak nape la plak nih .. tak besh la gitu .....

ciK mOt ©™ said...

azam aku???cuma satu...harap2 tercapai...insyaAllah...

~aSHa~ said...

eima --> tak tau la nape...rumah kata pegi dah kot..tapi tiba2 dua tiga menjak ni pk gitu dah..eheheh

LiErOSe~QiEmi said...

layannn.. zasss hihihihi...

Ena said...

rasanya ena juga sama.. tahun ni tak kurangkan berbelog.. huhu..

LYaFRINA said...

soalan kat sekolah.. bila mula psekolahan.. apa azam thn ni??

sama la... nk bblog bila rasa nk tulis jer.. ermm..tp nok wak gane, ada je entri y nk di update.. adoiiii...

mamalieyna said...

eheh..cam sama lak...takmo setegar dulu..jd biasa2 ajer..ada citer, stori, tkde diam jer..huhu..hehe..

salam tahun baru 2011!

imanamani said...

cik asha..walaupun jauh di sudut hati merasakan..azam untuk tidak mahu menjadi blogger tegar..

rasa eh.. mcm tipis je harapan..tapi takpe... sokongan di beri jua..hehehehehhe

~aSHa~ said...

ehehehee

Epul Azimi said...

fuhh 21 entry dlm sehari?hebat nyer.hehee
selamat tahun baru kak.:)

E.d.Y said...

happy new year...

xpernah pun ada azam..main redah je..huhu

@juera said...

ok la tu..skrg2 nya ade gak azam..hehe

Zura said...

ayat merah yg last tue boleh d jdkan azam..hihi