Tuesday, February 1, 2011

Bestnye Kalau...

Bestnye kalo aku pg klinik sat lagi ni...check up check up itu ini......nurse/doktor tu bgtau aku dah mengandung 5 bulan kan...kiranya beberapa bulan je lagi nak bersalin.......

boleh ke jadi 5 bulan...sedangkan last period aritu bulan 12.........arhhhhhhhhhhhhhhh rasa tobat nak mengandung dan mengandung lagi...sungguh tobat nasuha rasanye...ehehehehe....(tobat tobat kang...mengandung lagi...pi raaaaaaahhhhhhhh...)... suka ada anak2 ni...tapi tak suka mengandung...boleh?

sekian luahan ringkas...
makan salindah pun tak berapa nak ok jugak ni....adehhhhhh...sama je..

12 comments:

LYAfrina said...

sha,... brape bulan dah??
congrats yer!!!

Fieza79 said...

haa konfem la tuu...tahniah..!

Ena said...

Tahniah..
Tu la nikmat yg tak semua ibu2 lalui kan asha.. ada yg mengandung dengan tanpa alahan dan bersalin dengan sangat mudah.. tak pe la..rezeki masing2 DIA dah tentukan.. Take good care ye..:)

Zaidah said...

tahniah ....dah berapa bulan dah tu...

Kniedaz said...

hehe..masa utk meloya dan muntah telah tiba..time ni la yg paling tak syok..tp bila baby dah tendang2 perut esok, seronok la...jaga diri!

ciKmOt said...

hahaha...hadapi jelah dengan tenang kak...

~aSHa~ said...

pahit untuk di hadapi..

dah 2 bulan...

Cikmin said...

tahniah...dah mabuk2 ye asha..bertabah je lah ye..semoga selamat semuanya.. :)

eima said...

patut la tak berupdate ...mabuk rupenye .. tahniah ...

~ yus ~ said...

Wah! Tahniah Asha

she-G said...

lama tak dtg tgk..dah peknen ya???
err..saya lak suka peknen...y payah nyer...hmm..ape eh??jaga anak kot...

LiErOSe~QiEmi said...

yey!! sama, last period bulan 12 hahah.. nanti sebaya la ank kita kan kak ;)