Monday, February 28, 2011

Khurafat

khurafat di Astro First....

bagi aku,
jalan cerita/skrip nice dan aku cdg harus ditonton sbb ada unsur pengajaran...tapi bagi aku pengcahayaan nye mcm kurang je...dlm hospital pun nampak gelap je...ke tibi aku yg rosak? ehehehehee...patut dlm hospital terang benderang kan? walau dlm bilik mayat...kan? atau dlm wad?  ke mmg gelap?

maaf ye en syamsul yusof, ini kira komen membina dari peminat u. btw filem ni dah kaut untung yg byk dah pun ...... 

gandingan romantik dari syamsul yusof dan liyana jasmay

sipnosis takyah la ye...baik korang tonton je sendiri...
mmg ending dia menarik...

16 comments:

mamalieyna said...

bru lepas tonton..tp tak concentrate..rasa cam mcm cerita hantu biasa2 ajer..huu~ nak kena tgk betul2 skali lg la..baru leh komen lg..hu~

..nOj.. said...

ramai org ckp cite ni best. best sgt ke. aku tunggu cd jela kuar. leh tgk berkali2 cam tgk cite antu makcik limah tu

A N A K - A N A K K U said...

wah!wah!mmg best mmg menakutkan...hahaha memula dah buat sy terkejut smp terbayang²

Zue AnnaLeeya said...

nak tgk gak nih... ramai yg ckp bestt...

LiErOSe~QiEmi said...

ending dia.. sekarang kuar gosip syamsul bercinta dgn liyana hihi..

r|nA @ ja|j|na said...

aiseh, nak tgok kene tgu kuor kat tv tak berbayolah..2,3 tahun lagilah kot baru dapat tgok..

*Miss Geli^ said...

sedap ke tak sedap ke, aku kompom takkan tengok...

TAKKAN!!

Nurzairul Isma said...

asha.. betul3x.. jalan citer best cuma pencahayaan kurang... hubby siap tambah brightness kat tv lagi... hehehe...pastu part yg trkejut2 kene rewind sbb tak nampak mende... hehehe..

Nurzairul Isma said...

asha.. betul3x.. jalan citer best cuma pencahayaan kurang... hubby siap tambah brightness kat tv lagi... hehehe...pastu part yg trkejut2 kene rewind sbb tak nampak mende... hehehe..

eiffel said...

aunty kita pown ckp...filem dia jenis cm film ala-ala..sembilu....huhuhu

btw...akak punya blog ni mcm kne malware jer

cheqna said...

ingatkan cheqna je yang perasab lighting tu..
citer besh just slack tang pencahayaan jela...
cheqna baru tengok malam tadi..

she-G said...

eerrrr..tak tgk pon...sbb nnti takut2 nak bangun wat keje umah memalam..hahaha....
kalo terang2 kot nnti antu lak takut nak kua(dah mmg gitu keadaannye kot kalo antu nak kua kena gelap)

SuRayA^i. said...

hehe, akk pun dah tgk eh.
best kann?
idea lain dr yg laen.

Zura said...

permulaan syamsul yg baik...

Sharinginfoz said...

cayalah dah tengok citer ni ya, malas aja nak "ON"kan astro first ni, tunggu dvd le

Ena said...

huhu..


citer dikatakan kelakar hantu kak limah tu pun ena lom tengok.. inikan pulak khurafat yg nampak menaktukan tu.. seyes! ena penakut.. uwaaaaaa..