Thursday, March 17, 2011

aku suka bangat...


ni kain cotton @ kain kapas....cerita taun lepas punye celita...ehehehehee
bapak berzaman dah..
aku dah janji dgn kawan aku nak buat entry khas...sekali masa dan keadaan aku yg agak tidak memberangsangkan sering membataskan niat itu...
kain ni aku beli di link ini
yg hitam putih tu adik aku yg punye...ye kaler kuning langsat tu aku yg punye..

masa bungkusan ni tiba...kawan sepejabat aku ni punye la excited...dan masa tgk kain ni kemain melonjak gembira sbb dia berkenan sgt....
aduih....dah aku berkenan..dia pun berkenan...merayu la jugak suh jual kat dia...
tak bagi la aku....sbb aku suka sgt dgn corak tu...berkenan dgn hati aku....siap aku suh member tu cari lagi corak begitu tuk aku...

tapi dah berbulan2 dah sampainya....aku tak buat2 lagi baju...adik aku dah selamat dah buat baju....
aku je tak lagi...sbb memandangkan...bulan 10 baru leh pakai baju sesedap rasa...jadi biarlah lewat skit...bukan basi pun kan...lgpun nak pakai biar nampak slim2 mcm anak dara je....(tapi tang tetek je tak dpt nak slim2...uhuhhuhu)

eh jom la tgk kain2 cotton tu...ada lagi tau..kat facebook beliau pun byk lagi...



11 comments:

cikmOt said...

kak, baju raya kaler apa tahun ni...lalala...

Fieza79 said...

fieza minat kain cotton nie...tp dlm koleksi belum ada sebenar nya..hehee

Ena said...

ups!! tak leh view plak gamba tu.. huhu.

ena tak plan pun lagi tahun ni color apa.. hehe..

eima said...

kak asha jd cam aku dulu .. raya pakai kain batik ..lalala


aku pun tak nk wat kain yg bebanyak tu .. tu baby kuar dulu ...

cik dah ganu kiter said...

pas ni bleh melaram blk la akak yek...
xpe2 bab tetek x slim xpe...cute ape menonjol...100%halal...hik..hik

A N A K - A N A K K U said...

heeheheh cantik, tp dah kawin + beranak pinak nie leh dpt ker erk size anak dara dedulu....

..nOj.. said...

yg kaler itam putih meroh tu lawo. ade lagi tak. bak bagi aku

r|nA @ ja|j|na said...

rina raye tahun ni pakai stokin ngan kain batik aje..sedih tak?! huwaaaaa..

rendang, ketupat segala macam makanan sume tak boleh makan..lagi sedih..huwaaaaaaaaa..

Zura said...

baju kain cotton nie ada balik..tp cantik2 corak dia..

mamalieyna said...

kain cotton mmg bestkan..sejuk jer..

ooh cam lama tak singgah sini, tn rumah dah sihat sepenuhnya ..no alah2 lagi eh..hehe..take care!

Nurzairul Isma said...

hehe.. nak wat baju kene tunggu bln 10 eh... hehehe... nak kene slim macam anak dara kan... tang t*t*k tu hehehe x dapek nak menolong le...