Monday, March 21, 2011

Kembar? Baby ku kembar?

baby ku kah kembar? owh itu belum dpt dipastikan lagi...
yg pasti sepupuku kembar tidak beranak kembar khabarnya...jadi siapakah yg bakal dpt? ehehehee
------------------------------------

ok ok...bukan itu nak cite....last time biasa la aku....org mcm aku yg berHOLIDAY sakan kan...mesti la ada agenda menarik di setiap minggu...ngeh ngeh ngeh...ehehehe

oleh kerana holiday aku kerapnye di rumah saje...jadi astro first je la sudi menghiburkan aku.
dan bagi aku...ceritanya adalah ringan² belaka..tidak berat²...aku xmo memberatkan kepala yg tak berapa nak centre lagi ni....

jadi KEMBAR SIANG telah menjadi pilihan kali ni
(btw...aku duk umah je duit tak keluar kemana....so leh ar nak layan astro first byk²...so jgn salah anggap...bknnye aku ni mampu sgt...tapi dah aku mmg duk umah...CNY tu....aku holiday jugak mcm korang2....tapi di mana? di rumah saje...3 hari tak jejak langsung tanah...percaya la....time CNY tahap kritikal aku skit....korang lain la leh ke wayang bersama family, leh ke kfc ke, leh shoping2 ke..window shopping ke.....)


tak rugi wei langgan filem ni...
bagi aku filem ringan terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
aku suka part dia diintebiu oleh bakal pak mentuanya....
lawak tull....

Kembar Siang


Pelakon: Kamal Adli, Intan Ladyana, Rozita Che Wan, Sabri Yunus, Mat Over

Pengarah: Hatta Azad Khan

Penerbit: David Teo



Plot:

Awal dan Awi adalah pasangan kembar seiras. Awal normal dan Awi pula sedikit terencat akal akibat demam panas. Awal mempunyai teman wanita bernama Ani. Awal mendapat tahu yang Awi menyukai Ani dan memujuk Ani berkahwin dengan Awi kerana rasa bersalah. Awal tidak tahu yang Ani mempunyai kembar bernama Ana tetapi dibesarkan oleh keluarga angkat masing-masing setelah kematian ibubapa. Saksikan pelbagai gelagat dan aksi pasangan kembar yang menggelikan hati apabila semua tidak dapat membezakan antara Awal dan Awi serta kewujudan Ana sebagai kembar Ani dalam Kembar Siang.

info : astrofirst

15 comments:

cikmOt said...

aku langgan...ko tolong bayarkan bleh???

~aSHa~ said...

uish...rumah mu, rumah mu, rumah ku rumah ku jua....alalalalalallaa....

rumah lain2...

jawapan aku diterima?

Ena said...

hehe..
x prnah tgk lg.. best yeh? leh suh huby beli nanti..

ardinihumaira said...

lom tengok lagi cite ni.. sweet je dua orang tu kan :)

A N A K - A N A K K U said...

best erk....nk kene tgk nie...hahahah

A N A K - A N A K K U said...

best erk....nk kene tgk nie...hahahah

..nOj.. said...

aku tunggu dvd cetak rompak. hehe

Nurzairul Isma said...

kitorg pon dah tgk kembar siang ni.. bagi kitorg bole je laa.. :)asha cuti lame ke?

LYAfrina said...

sha..
kalo kembar alhamdulillah:-)

dilazfamily said...

salam.
follow akak. jom singgah blog dilaz

MiSz SyuRa said...

comelnye klu anak kembar.^.^
*berangan* hihi

Zaidah said...

best ker citer nie...

~aSHa~ said...

mmg best

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

ramai yang cakap citer ni best..tapi belom tengok lagi

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

baby yu kembarr???
woweee.. sound good dear!!!
lom tgk lg cite ni, nk tgk kat cinema..
maklum sajelah permanent resident k.trg ni..
nan adoooo!!! ;p