Macarons

aritu kan ai ada order macarons dari cikmin
alhamdulillah selamat sampai dah...walau kena tunggu turn skit...sebab ramai sgt mengorder nya..
takpe la...janji dah selamat sampai, terima dan habis dah pun

bagi tekak ai yg swing swing lagi ni...mende manis ni mmg kena la sgt2....
tapi ada kawan2 sini mmg sdg menjga pemakanan manis2an....
so dia tak amik la dlm kuantiti yg lebih dari satu.....

ai plg suka yg kaler biru tu....
kaler pun cantik je kan, syg nak makan....perghhhhhh rindu plak pada macarons cikmin

korang yang nak mencuba leh ar klik ke link beliau..
kebetulan skrg ni dia nak bagi hadiah pengunjung bertuah...nak tau apa dia....gi la terjah blog dia..
skrg ni takde lagi yg leh dpt ANGKA pengunjung bertuah itu..so anda masih sempat lagi..

-----------------------------------
lepas ni tak tau nak makan apa plak.....
nak gi latihan koir la dulu...pagi smlm..ada perubahan...tak sangka ramai sukarelawan nak buat kelainan tuk koir sempena satu majlis ahad ni...apa kes? whatever pung...alhamdulillah..tak perlu aku nak call paksa2 org turun latihan...letih nyahhh

Comments

Kniedaz said…
asha,apa rasanya macarons tu? sedapke?
LiErOSe~QiEmi said…
sedap ke kak??? tak penah makan laa...
.::Lynn::. said…
nak beli jugak la.. tapi kena tunggu balik raub baru buleh order
.::Lynn::. said…
nak beli jugak la.. tapi kena tunggu balik raub baru buleh order
mcm best je.. u, ok tak?
nk try gak r, so far lom try agi..
ramai dh blogger yg try kan..
sumenyer amat berpuas ati.. =)
~aSHa~ said…
BESTTTTTTTTTTTT SGT.....lor ai lupa nak ckp best ye....sori nak cepat tadi....nak kejar latihan
LYAfrina said…
kalerful.. cun!!
skarang kuih ni mula makin femes kan kat sini & ramai re,aja buat bisness ni.
mamalieyna said…
uuik..kalerfulnye..menariks.. ^_^
♥siEha♥ said…
mcmana rase nye??ok ke??
sll baca pasal macaron nie..
xpenah try lg..
Epul Azimi said…
assalamualaikum kak...:)

lama tak dtg sini,dok bz keje.hehehee

tak penah mkn la macaron tu so tak tau ape rase dia tapi nampak menyelerakan,dgn color2 camtu.hehehee
Sharinginfoz said…
tak pernah cuba benda alah ni, pelik aja
ardinihumaira said…
nyum3... dni tak saba tunggu macaroons dni minggu ni. teringin nak cuba ;)
.:fyzz:. said…
wahai sahabatku..hg nih mengidam mcm2 aih..tp tgk cam sedap ja menda alah tuh..dh la aku tak makan apa lagi nih..huhu kelaparan..
iduraz said…
SEDAPNYER MACAROONS, TAK PENAH TRY..
OPSS, SAYA TAG KAMU JOIN ga, jom!
WaWa_EzRiLL said…
asha - aku tag hang - jangan lupa join da contest

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid