Saham 1 Bilion 1 Negara

Bank Rakyat membuka saham 1 Bilion 1 Negara...ha begitulah msg yg diterima...kiranye 1 juta orang boleh beli saham ni

bermula awal april...bukan berakhir semalam...tapi kiranye kalo semalam tu 1 juta tu dah habis di jual..habis dah la....tapi insyaAllah arini masih ada...arini pun kawan2 disini masih berminat untuk ke bank bertanya...

Dan dengarnya lagi berita ini tidak la diwar warkan di surat khabar...tapi dari mulut ke mulut, msg ke msg....(ye ke...ke aku tak pasan...)

sy mmg pagi2 ni tgu info dari sharinginfoz...sbb saya tau bab2 saham atau market ni..mmg dia pantas...so boleh klik ke link sharinginfoz untuk maklumat yg lebih lengkap....


terima kasih...

Comments

Ena said…
thanks asha..
ena je yg tak p lagikkk.. uhuk!
cikmOt said…
hurmm...baper rm satu lot kak?
eima said…
tatau nk beli ke idak .. panjang kate tak mo ... huh
*Miss Geli^ said…
kurang kurang kena beli 500 unit..rm1 seunit..q pangjang gile
Sharinginfoz said…
baru beli, setiap org dihadkan RM500 aja i.e. 500 unit dan kalau nak lebih boleh isi borang then diaorang akan forward ke HQ dan tunggu le. Memang ramai tadi, lama gak menunggu tapi OKlah, anyway thanks for sharing
LYAfrina said…
huhuhu..
sha beli gak ke saham ni???
~aSHa~ said…
dah lya...
cik abe lak smlm dia gi ptg...kirim dgn kawan, dan kawan bagi kat kawan dia yg di dalam bank tu....sbb nak tgu bapak ler lamanye....
eMMe said…
wow! kowang main saham, caya lah...asha...hehehee...
mamalieyna said…
alaa tak sempt g lagi, akuan bank rakyat pun takde, kena buat dululah ye..
MataHati @ MH said…
arrr..hari ni baru tahu. konpem dah habis saham2 tu disambar orang
~aSHa~ said…
masih ada lagi setakat 18 April 2011

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid