Thursday, May 12, 2011

ye ye dapat barang free....

 alhamdulillah rezeki rezeki.....aritu ai order cover hset ni dgn seorang teman blogger....wah tak sangka....dia bagi free je kat akak ni....ni namanye rezeki mak buyung kot...rejeki rejeki....lepas ni nak order lagi...kalo cover ni jadi kusam nanti...maklumla ai pilih kaler cerah...lepas ni insyaallah ai nak order kaler yg gelap tapi tulisan yg cerah....mcm tempahan begini (sila klik untuk maklumat lanjut)...lepas ni tempahan berbayar la....xkan nak free memanjang kan.....
 gambar dgn penutupnya sekali

kalo penutup dah dilipat, begini jadinya...cantik kan...ceria kannnn

ok sesiapa nak buah tempahan boleh lah berkunjung ke blog beliau, harga RM7, kalo nak tambah design belakang tambah RM1 sahaja...murah kan...mana nak dapat murah gini dgn keceriaan begini dan kepuasan begini


19 comments:

cikmOt said...

sejak bila jadi ai ai ni...lugai tul mak..

tapi cantik weii...dan sejak bila ko suka menda2 gini...aneh...naper tak tempah baju ada tulis nama tuk mdm tu...wat tuk mdm3 sekali...hehee

eima said...

ceria ... tp enpon aku dah kokak pun tak mo la order lagi tgu dah dpt tepon br nk order bagai nih...hahah

~aSHa~ said...

eima --> ha nanti tempah kat beliau ye

~aSHa~ said...

cikmot --> sejak bila suka mende2 gini? aneh ni...ko kawan aku ke tak? aku rasa aku ni feminin skit dari ko...ehehehhee...

MRS. K said...

lawa...lawa...

nak free jugek!

LYAfrina said...

comell..
kaler ceria

cik dah ganu kiter said...

olo comeynyer....

aLoNg@Na said...

sha,cantik n meriah btol..comel jerk...sha,ko pegnen baper bulan dh?

♥MiZz-siHa♥ said...

cantek..ceria color tu kak...

~izan~ said...

cantik...rezeki tu kak.

Ieda Al-Habsyi said...

comellnyer kak wehhh jap nak terjah belog tu ek :)

Ena said...

TADI JENUH PK MENDE APA NI.. JAKUN NYE ENA NI.. DAH BELEK TELEK.. UTK HENPON RUPANYA... A'A LA ASYA CANTIK.. NAK NAK COLOR NYE GITUKAN..

wahida said...

comel giler!! sweet gitu...

nizamsani said...

nak yang percuma juga.

{ e'mie } said...

yer, zidah ni cermat orangnyer..taknak bagi hphone calar lah tu..aku pun minat tuh..bley lah nak tengok blog dier..

~aSHa~ said...

testing

.:fyzz:. said...

zidah....mmg murah dn berbaloi...dn of keros la cantek...wey 7781 apa maknanya tuh..ooo thn lhir mazri n hg ka?

~izan~ said...

cantik....pinky2..murah plak kalau tempah ek..tp dpt as gift lg berbaloi2 hehe

fiezaradzi said...

comelnye.. hehe.. nak kasi terjah jap le blog kawan akak tu..