Monday, July 25, 2011

1,2,3,4 dan 5 je ttg Simplysiti

Nak cerita ttg kegunaan dan apa keberkesanannya tak pandai...jadi ai cerita ttg ini produk khas tuk apa dan harga nye sekali la ye (sbb ada yg bertanya)

Yang di bawah ni Jenis Simplysiti New Age...ada 3 Jenis tuk Simplysiti ni....yg lain adalah Simplysiti C Bright (yg ni tuk org muda2 kot..eheh), Simplysiti Acne Solution (yg ni tuk jerawat2 kot) ...jadi aku beli yg New Age tu tuk anti penuaan....bukan ke aku ni ke arah ketuaaan....ehehehee


1. Lipstik = RM17.95 (Harga Asal RM35.90, tapi beli sebarang produk Simplysiti leh dpt 50% tuk lipstik..so patutnya aku leh beli lipstik lagi 3....tapi buat apa byk2....)

2. New Age Moisture Wash = RM26.91

3. New Age Hydration Toner = RM26.91


4. New Age Simply 5 Cream = RM53.91


5. Scar Eraser (kot namanye gitu...tak jelas..nti aku cek balik umah tgk, yg ni khas tuk Acne Solution sebenarnya.....aku beli ni sbb nak tutup ruang2 yg berlobang ni...eheheh) RM26.91

dan yg lain2 tu jadi ahli, coklat terselit tu anak aku yg punye...biasalah kena paw...


tuk penjelasan yg lebih lanjut....boleh la layari di Simplysiti
member disini ada yg guna C Bright tu..nampak cantik je dia..tapi kulit dia tak bermasalah sgt....jadi sesuai la dgn C Bright tu....

ok itu je dpt dikongsi..ttg keberkesanan tak leh nak ckp apa2 lagi...sbb baru je beberapa hari menggunakannye......bedak muka pun guna silkygirl lagi....tgk la nanti nak beli gak yg simplysiti ni jugak kot....

sekian terima kasih...

9 comments:

eima said...

wahhh kak ...
mahai jugak ek brand ct ni
aku pakai yg muarh2 je ...seb baik la tak masalah sgt muka nih ...

♥cikmOt♥ said...

hehehe...ko beli lipstik lebih, kasilah kat aku satu...

cheqna said...

cheqna pakai apekebende tah namanya tu..modal ape erk...dok ingat starang...geram ngguh la...oloh...mula r oyak..dok ingat doh...aloh..hok ning jadi model tu
hoh..olay...holoh...cheqna pakai olay je...pahtu bedak miyami..kalu malah bahang bedak anakku hahaha

~izan~ said...

hah akak,akhirnyer kuar entry ni..boleh tahan price dia tu tp mesti cantik la akak kita lps ni =D

lipstik tu izan suka nirmala n wajah kekasih hehehe

tq kak info ini!~

~farah~ said...

kalo mekap dia, frh guna gold edition. suka sbb natural je. bleh feeling ct sket..hihi

LYAfrina said...

td lya awl2 dh gtau kat fain nk ajk dia g watson mlm ni..nk beli lipstik dia..msti pndai bbelanja..blh save duit kan beli time sale..jgn bila pegi mlm ni dh xde lipstik tu...

tq sha sbb inform kt lya:-)

~~*Lady Salwa*~~ said...

nak kena pi terjah watson la camni, nak cari lipstik dia...hehe

hanez said...

Salam,

saya follow blog anda..

.:fyzz:. said...

aceee....hg pasni leh jadi duta produk simply sity dh la ..hehehe..