Tuesday, July 26, 2011

Bertahun2 aku tak tahu gaji aku tak naik dlm tempoh 1 tahun tu....

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


kalo cemomot aka izan dok tanya aku pasal gaji basic...sumpah sampai pencen aku tak tau...ada satu tahun tu gaji aku tak naik2.......skrg dah dpt dikesan....

gile...ada jugak ke org mcm aku ni? yg tak alert dgn gaji...main amik je duit...duit takde...mula la termanggu2.....eh ada ke ayat termanggu2 tu....lantak la..janji mcm best plak ayat tu........





PAGI NI BARU KESAN DIMANA SANGKUT NYE...CIS TUL...EHEHEHEE
BACKDATED LA GINI GAYANYE KAN

14 comments:

iduraz said...

wah backdated..pasni kayo la mokcik.hehe

umilia said...

cmne tak leh prasan beb..byk tu dpt pelarasan gaji nnti..hehehehe..ade hikmah gak kan..

LYAfrina said...

rezeki baby baru kalo dpt claim balik gaji y tu...

~ yus ~ said...

macam mana boleh tak perasan tu asha.

Dah setahun baru tahu ya..hehe

takpe bacdated tu, kalau dpt b4 raya, bagus gak tu kan...hehe

♥cikmOt♥ said...

alhamdulillah...akhirnya ko dapat gak tau dimana silapnya...takdelah aku nak nyuruk lagi..saban hari asik diasak soalan dari ko jek..nyampah la...

so kew ko lebih perihatin soal gaji even ko tak dulik pung...ekekek

..nOj.. said...

tahniah. byk dpt tu nanti wei. tak semene2 jadik kaya je nanti

eima said...

wahhh gile besh ... setahun tu ....
aku diorg terlebih byr kena byr balik ari tuh ..aku pun sama cam ko tatau bab duit ... elaun2 mmg aku fail

♥cikmOt♥ said...

hurmm...lupa, harap aku ada dapat adiah ar dari ko...kalu idak, sure ko tak tau...

bak sini adiah tuk aku...hehehe...dapat potongan sebulan pun jadi... :p

Ayuraza said...

pehhhh..duit berkoyan la nih tu yang tak pasan..kot terlebih ulur2 sikit kat orang sini..hehe

zaidah said...

macam mana bleh tak perasan yerk....klu dapat yang backdated tu mesti bleh shopping untuk raya

LiLy @ MumMyQiStInA said...

blh plak x perasan.. ;)
dpt backdated..masyuklah ni.. ^_^

Ardini Humaira said...

kak nanti leh wat lanje dni ngehehehe

~izan~ said...

wah kalau setahun punya sangkut tu dpt smula lps ni,bley blnja izan makan yer hehehe...

Alhamdulillah dah tahu penyebabnya yer...

Anonymous said...

improve search engine ranking seo website promotion backlinks pagerank backlinks