Wednesday, July 27, 2011

enjoy jugak kalo kita bersukanria bersama anak2...

join la aktiviti anak2...selain kita mengembirakan hati mereka kerana memberi sokongan moral, kita juga yg rasa hepi.....

last week, taska permata anak dara aku buat sukaneka untuk anak2 taska, so tahun ni papa arrange...last year, papa bz...aku yg terpaksa take part......(sbb sbg isteri pengerusi persatuan ibubapa taska konon2nye)  program last year

pagi2 dimulakan dgn senaman ringan atau rengangan otot......supaya takde la tubuh badan terkejut kalo kita bermain sukan dgn lasak...
aksi 3 beranak tu.....ibubapa memberi sokongan dgn memakai baju kuning......

eheheh anak aku je baju lain..dah cikgu ckp warna kuning..kalo takde pakai la baju taska....jadi kami ada...kami pakai baju lain la dari baju 'syekolah'
geram tul dia buat muka gini.....eheheheheheh bagi pandangan mata mak sendiri, tentu la rasa comey bila anak buat aksi manja @ mengada begitu
try ur best baby.....satu bola pun tak masuk dlm itu lobang....ahahahahha
bawa bola pingpong dalam sudu.....ehehehehe peyut buncit....kalo tanya, ada adik ke dlm ni....jawapan dia 'mcm mama, ada adik'
aksi ngada2 dia...ehehehhehehee
tgk la dua beradik tu....takmo duk kat org lain....duk berdua je.....walau bergaduh hari2....tapi kalo salah sorang takde..mula la cari....
acara makan epal....mereka ni makan bukan tuk berlumba...mereka leh makan sambil santai je.....bukannye dulik menang ke kalah...janji mereka hepi kot
santai sungguh...hingga tak  hirau org lain nak habis dah
kawan baby pun join sama.....mari makan secara santai
yeay semua org dpt hamper ni.......
uishhhhhhh beratnye mama....aksi konon2 je tu..padahal ringan je
berpeluh2......dah thari time ni

selain hadiah ni...ada jugak hadiah lain..spt buku warna....baby dpt 3 buku warna....1 dia bagi abg danish.....

apa yg penting...'kita enjoy'







7 comments:

~izan~ said...

wah...pakai baju 'auummm' tu hehe..

seronok tgk diorang sukan..mcm2 aksi..dp hadiah,lg lompat gembira =D

eh alamak,tgk entry ni baru teringat kisah fasya sukan tergendala la..huhuhu...

LYAfrina said...

waa.. ada klass baby..pakai baju bola tu....

suka dia dpt hamper besor g2..nk sket blh??konsi2 la dgn asya tu..hehehe

umilia said...

btul2..sronok klu tgk anak2 bsukan..biarla pns terik pun asl dorg hepi..yg pntg kite hepi..hehehe..

eima said...

panas2 pun enjoy kan...
kena tgu anak dah besar br leh lalui saat ni ....

cheqna said...

besh kan....

Zue AnnaLeeya said...

akak mmg semangat sha klu sokong anak2 bersukan...
jadik pom pom momma lagik... muahhhaaaa....

sha... geng CGL tuh (Contest Giveaway Lucky).... kiranya yg tegar join contest montes nih ler... hehehe....

p/s : sha dtg tau sabtu nih... dah lama tingin sgt nak jmpa... pastuh bwk satar dgn kepok lekor kemamang eh... akak ngidam... hahahahaha.....

♥cikmOt♥ said...

seronok kan tengok anak2 beradik...suka jek...tapi time gaduh...kira jadi suka ke tak ek...adehhh

APA ITU HIBAH?

. Dari segi bahasanya, hibah bermaksud hadiah. Selagi anda masih hidup dan bernafas, anda bebas untuk memberikan hibah kepada sesiapa p...

Labels