Wednesday, July 20, 2011

Mari kita tgk apa YBhg. Dato' Seri Hj. Ahmad Said bagi

 taraaaaaaaaaaa.......satu bungkusan berkaler biru...last year bagi kurma sahaja..ye ke? eh ada jugak yg lain....lupa kotaknye mcmane...
baru je terima, anak jiran agihkan......masa anak2 tgh tido ni...aku terus la upload...'time ketenangan masih ada'....uhuhuhu

ini la rupanye...kurma dlm kotak, kurma dlm plastik 2 jenis...dan air zamzam......

--------------------------------------------------------------------
org sini gelar dato tu...Mat Said je...bila tanya...siapa bagi...Mat said...
mcm kawan2 sekolah je kan panggil gitu.....
rasanye semua penjawat awam akan dpt kot...atau semua dpt...satu rumah satu bungkusan...kot la...aku pun tak dgr berita lagi....baru je terima..arini plak cuti...Hari Keputeraan Sultan Terengganu...
Selamat bekerja dan nak tamat bekerja tuk korang di sana untuk hari ini...

15 comments:

eima said...

wahhh untung nye ....
kat cni tak dak pepe la...

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, bestnya... herm, kurma + air zamzam, sangat bagus utk ibu mengandung... :)

mamalieyna said...

waah dpt free...lebih terasa aura puasa gitu..hee~ mat said mcm nama kitenye MD la..hee~

ainhany said...

alhamdulillah..
best juga jadi rakyat di sana nooooooo..selamat bepuasa yer..x bukak lagi tau..hihii

cheqna said...

dok leh pun lagi...
awal pose kot boleh
tobak kata kak sha weh..
panggil meh2 manggil saing je...=)

cikguden said...

selamat menyambut bulan ramadan tak lama lagi

@juera said...

sronok duk trg..sbb MB trg prihatin..=)..err tp x dpt pon sni..blm agih lg kot. thn lps dpt..=)

♥cikmOt♥ said...

awalnya korang dapat...tak aci tul

ibu MZW @ farah idayu said...

bakpe kite dok leh pun? ekeke~ dengki nih..huhu~!

QuiNn ZhOuRa said...

uih hensem jugak dato' seri ni ekeke=P

wahida said...

bestnya dpt air zam zam....

ieda said...

hermmm x sabr nya nak puasa dik ! :)

..nOj.. said...

teringat kt wife dia yg kecoh2 tu. org tgh sibuk mengajo pun dia selamba je ajak sembang2. hihih

nizamsani said...

nak.

Ardini Humaira said...

bestnye... nak mintak sket kak :D