Sunday, August 14, 2011

apa yang org suka google disini.....

 dulu org suka google duit edisi khas 50 tahun....mmg lama jugak bertahan untuk 'pencarian' itu...

skrg ni aku tgk ramai plak org google KOTAK..... apa kess...korang nak buat apa dgn kotak² ek??? eheheh byk soal lak aku ni.....ni aku printscreen by week di NUFFNANG....




 setiap minggu mesti org cari KOTAK.......

ha ni gambar kotak-kotak lagi...


senang je nak cari gambar2 begini...semudah ABC je (ecehhhh)


aku guna di Microsoft Word je, lepas tu masuk kat

1) Insert 
2) Clip Art,
3) Search la kat situ (letak la word apa² spt BOX ke..flower ke...)

saje nak share aku selalu cari gambo di mana kan....korang lagi arif kan nak cari2 gambar ni........kadang2 malas guna kat google...sbbnye kadang2 org tak bagi guna gambar mereka...
tapi sesiapa nak amik gambar kotak kotak ini...dipersilakan......
kalo share kan mende @ gambar baik lagi baik....dari share gambar tak baik...berantai2 plak tak baiknye...

6 comments:

~izan~ said...

kotak? hmm gmbr kotak pun cari ek..mungkin mencari kotak fikiran agaknya hehe

.:fyzz:. said...

kotak pkiran rasanya...pk di luar kotak..bak kata2 bos aku selalu..:)

cheqna said...

think out of the box =)

eima said...

kotak pe ...

ieda said...

aah cantik ... akak suke gak guna :)

LYAfrina said...

HEHEHHEE..KOTAK HARTA KARUN...

HEHEHHE..LYA TRY GOOGLE KOTAK..JUMPA N3 NI--->

http://mdm7781.blogspot.com/2010/06/fikir-di-luar-kotak-ke-fikir.html


nuff lay dh 3 ari xleh tgk keyword..xtau nape??