Monday, August 22, 2011

Hanya RM1 di Guardian


aritu semasa membeli belah untuk pakaian ready made (sob sob....kaler mesti lari skit kan walau kalernya sama...tapi ton warna tak sama) aku singgah di Guardian....eheheh tujuan sebenar nak beli mende lain..sekali ternampak promosi mendaalah mendaalah ini....

harga kotex ni RM1 je tau (ada 5 pad, rugi plak tak beli 10...ehehe)



Tisu lembap wanita ni takde la selalu guna...tapi dah oleh kerana RM1...aku pun beli la jugak



Kotex dlm tin ni bukan RM1...tapi RM1.88 (ni pun rugi tak beli 10...ehehehe)

ha apa tunggu lagi...jom la gi memperabihkan barangan promosi ni selagi stok masih ada....promosi ni sampai 4 September tau...tak caya tgk kat laman web GUARDIAN terus link ke promosi ni


13 comments:

Ena said...

murahnya...

Zue AnnaLeeya said...

murah tu...
dah lama tak masuk guardian... eheh..

MRS. K said...

wo..wo... harus terjah nanti nih!

Zura said...

brand laurier xde ke..hhee

~aSHa~ said...

ena, k.zue, mrs.K --> murah murah2.....jom terjah....beli byk terus stok tu..


Zura --> carefree ada....ce tekan kat link yg sha bagi tu

mamalieyna said...

waaaa best tuu..murah sesangat..herm..lama tak pakai kotex..yelah peknen kan..hee~

alinac lover said...

nak p!! nak p!!

cheqna said...

jauh r nak g bando kt nung..agok2 kalu suh incik tunang beli ye sanggup dok erk??hahahaha

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bia betiqq??
murahnyer.. br mlm semalam lalu kat guardian, tak pasan plak..
mls nk berasak2 org time gini kat guardian, giant.. tgu asben blk dlu la..
heheh, sambil leh pow!!!

gina marna said...

wohhh...ai like tapi x sempat jer..huhuhu

♥cikmOt♥ said...

ye ke RM1...jap lagi aku terjah guardian...hehehe...

weii, ko ni tak berubah2 perangai...asal murah menda tak pakai sure ko rembat...alih2 sedekah amal jariah kat orang...ishh...

ieda said...

uish2 .. murah tuu harga runtuh tuu dik ekekek kalau akak beli gak tapiii idoklahh sampai 10 ekekke :)

kegunaan kita kan haruslah rebut peluang :))

Nurzairul Isma said...

singgit je? kene cpt2 grab nih... :)