Sunday, August 7, 2011

Teka Teki MDM ....khas tuk Ramadhan.....

STICKY MODE
DILANJUTKAN HINGGA 7 OGOS 2011  
KERANA BARU ADA 2 JAWAPAN BETUL....SEORANG LAGI PEMENANG DI CARI.....



Hipotisis umum mengatakan orang perempuan suka membebel-bebel, terutama bila sudah menjadi isteri, ibu dan ….
Mengikut kajian dikatakan dalam satu tahun tu satu bulan kadar membebel nya kurang. Cuba teka, bulan apa dan nape ya?

  3 Pemenang akan dicari....jadi jangan tunggu lagi...siapa cepat dia dapat...

Syarat-syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada semua bloggers...lelaki atau wanita...tua atau muda...(kecuali kakitangan pejabat saya....ehehehehehheehe ini Syarat KETAT punye..sbb uols dah tau sy jawab soalan ini dengan betul kan...)

2. Tiga (3) pemenang akan dicari, jadi 'Your comment has been saved and will be visible after blog owner approval.'

 3.  Setiap blogger boleh teka 2 kali sahaja di komen yg berlainan.

4. Tak perlu buat entry...tapi nak buat pun takPe...amal jariah di bulan mulia...ehehehehehe ye la menghebahkan2 perkara baik kan...

5.  Masa penyertaan adalah bermula jam 2.10 petang, 2 Ogos 2011 hingga 2.10 petang 4 Ogos 2011. 

6. Pemenang akan diumumkan Ahad dan melalui komen ke blog tuan/puan.

7. Keputusan adalah muktamad...sebarang bantahan melalui emel, komen atau surat tidak diterima.


Sekian terima kasih.

Hadiah-hadiahnya...insyaAllah sekotak KURMA dan FM untuk setiap pemenang....(3 PEMENANG DICARI)

DILANJUTKAN HINGGA 7 OGOS 2011  
KERANA BARU ADA 2 JAWAPAN BETUL....SEORANG LAGI PEMENANG DI CARI.....

telah ditutup

17 comments:

sifu im said...

mmg betul..org pompuan suka membebel..kadarnya kurang bila datang bulan kot..haha

LYAfrina said...

Bulan ramadhan??

lya google..tp x jumpa jawapan..

Ena said...

Nak cubalah..

Bulan Ramadhan

cheqna said...

bulan poser r kak..
sebab dok larat nok cakap banyak kan
ke gauner??hehehe

{ e'mie } said...

bulan ramadhan ker?...or bulan sabit..hehehe..

@juera said...

smngt gile nk jwb..tgk2 term x lps la plak..hehe..x pe2..bg can kt owg lain..:)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

nk cuba nasib..
Bulan Februari..koz februarikan hanya sampai 28hb jer.. :D

♥cikmOt♥ said...

bila bulan mengambang...hahaha

Zue AnnaLeeya said...

bln february kot???
sbb february kan ader 28 hari atau 29 hari jerk.... hehehe....

Zue AnnaLeeya said...

satu lagik bln ramadan kot???
sbb tak larat nak bebel2...
takut air liur kering...
itu akakla.... muahhaaaa....

umilia said...

bulan ramadan al mubarak..sbb lapo n haus..takde tenaga nak membebel..heheheh..

ieda said...

bulan peyed .. ekekek entoh lahh x dpt nak fikir .. terfikir kan itu aje dik .. ngeeeeeeeeee

fieza said...

jawapannya ialah bulan ramadhan.. tul tak? hehe

LiErOSe~QiEmi said...

alaaa bulan ape ek??? tak tau... bila berBULAN madu kot hahaahahah..
tak tau la kak...

Zura said...

bulan ramadhan sebb menahan dahaga...kalau membebel sure hauskan...hehe..

ibu MZW @ farah idayu said...

nak teka sesaje...jawapan: bulan syawal pasal duit dh abis wat banje sakan..huhu~

~aSHa~ said...

2 jawapan yang betul sahaja setakat ini...ehehehehehehehe walau telah dilanjutkan tempoh