Monday, September 26, 2011

Anmum buat promosi lagi tebus susu...



jadi apa tunggu lagi...marilah dapatkan susu percuma..
aku nak tebus tuk anak teruna yg tua tu dan kakak baby.....
adehhhhhh si abg masih menyusu tau

Promosi dari 12 September 2011 - 12 Disember 2011

6 comments:

♥cikmOt♥ said...

ko anto ke aku sudu2 tu..aku tolong campurkan sudu2 yang aku ada sekali tuk ko...

aku kan dah tak kawan ngan anmum...hehehe

eima said...

aku nk redeem gak la... fahim even tak dah tak minum anmum .. tp klu bg pe pun susu die minum je..mana tau ade rezeki dpt ipad. tu..nk redeem

Ardini Humaira said...

fuhhhhh 100 unit! cepat2 grab :D

.:fyzz:. said...

waaaa..rebut peluang tuh zidah..
la nih baby tecik full bf kan..?

Ena said...

dah lama tak wat medne gini.. huhuh..

mamalieyna said...

anmum tak pernh beli la..hu~

si abg nyusu lagi eh..takpe di adik baby tu nyusu cap gantung lg kan..tkpe jimat disitu..hee~