Anmum buat promosi lagi tebus susu...



jadi apa tunggu lagi...marilah dapatkan susu percuma..
aku nak tebus tuk anak teruna yg tua tu dan kakak baby.....
adehhhhhh si abg masih menyusu tau

Promosi dari 12 September 2011 - 12 Disember 2011

Comments

♥cikmOt♥ said…
ko anto ke aku sudu2 tu..aku tolong campurkan sudu2 yang aku ada sekali tuk ko...

aku kan dah tak kawan ngan anmum...hehehe
eima said…
aku nk redeem gak la... fahim even tak dah tak minum anmum .. tp klu bg pe pun susu die minum je..mana tau ade rezeki dpt ipad. tu..nk redeem
Ardini Humaira said…
fuhhhhh 100 unit! cepat2 grab :D
.:fyzz:. said…
waaaa..rebut peluang tuh zidah..
la nih baby tecik full bf kan..?
Ena said…
dah lama tak wat medne gini.. huhuh..
mamalieyna said…
anmum tak pernh beli la..hu~

si abg nyusu lagi eh..takpe di adik baby tu nyusu cap gantung lg kan..tkpe jimat disitu..hee~

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid