Tuesday, September 20, 2011

Salam Lebaran dari London, Britain



aritu masa belek2 paper Kosmo...ternampak la kenalan lama, kakak senior di zaman itm dulu...kak Ratna dan keluarga yg berada di sane mengikut suami atas tuntutan kerja...

korang kenal kan...salah sorang blogger jugak ni..
tak tau la dia tau ke tak yg ucapan dia dah disiarkan..atau aku yg terlambat nak bgtau yg aku pasan....ahahahhahaa..maklum la lama tak bukak blog wei....jadi lama tak bw ke blog dia dan kawan2....

10 comments:

LYAfrina said...

bestnyer..dpt hidup udara obersea.. ni lya ngadap overriver je... sbb lalu sg bkt kuang.he3..

.::Lynn::. said...

kenal, kenal, kenal....
rakan alam maya...

eima said...
This comment has been removed by the author.
eima said...

jap k pi terjah ....

~izan~ said...

izan follow akak ni..dh lama dh follow =) seronok tgk live diorang kat sana...

bila la izan nk smpai ke sana,tgk gmbr asben izan masa kecik2 membesar pastu sambung belajar kat sana best kemain hehe..

Fieza79 said...

best nya duk oversea...mesti menarik kesah live dorang kat sana kan...kena follow ni..

.:fyzz:. said...

kak ratna..awat tak kenai...syoik dia kan leh dok ober the sea..kita nih ..takat seberang jmbatan Pulau pinang ja la.kalau nk ke obersea..heheh..pepun musti best bila dpt dok tmpt orng kan..dpt pengalaman baru

Ena said...

ena follow jugak kisah dorang.. memg best kan.. :)

cheqna said...

bila nak g obersea gak ni...

ratna said...

Salam asha... Masa gambar ni kuar kat kosmo, kami kat luar. Check fb tgk ada kwn2 msg kata kuar kosmo. Gelak2 kami. Tu gambar lama masa kitaorg baru2 sampai cni. Tinggal kat cni biasa saja. X best sgt & x boring sgt. Biasa jer cuma persekitaran & org2 sekeliling ajer yg lain. Thanx asha buat entry niii..

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels