Tuesday, October 11, 2011

agak2 la nk suh pakai pun...

ramai yg tau, tempoh hari...aku dapat baby boy

 macho tak saya???

pastu bila aku cite....aku byk terbeli baju2 girl ni...dan mereka kata...
'ala pakai kan je...baby lagi..takde masalah la, bila dah besar jgn la pakaikan kaler pink dah'

masa tu ada sale gile2 kat Anakku
ada tu g time bulan puasa, ada tu gi time weekend...selalu ada sale la

baju yang kat bawah ni murah2 wei...
nampak mcm pink, tapi kaler peach sebenarnya...tapi mcm ala2 pink jugak la..
salesgirl tu ckp..ni tuk boy n girl ni kak...boleh pakai...
aku pun beli la...dan skrg mmg ada pakai la jugak...
(ala baju kakak dia pun, ada gak dia pakai....kebanyakkan baju tido la)

lepas tu duk pilih2 lagi terbekenan yg lain plak...sales mmg gile2 ni tuk harga baju di bwh...
harga baju dari 40-50 jadi belas2 je, ke puluh2...tak hengat dah.., begitu jugak seluar tu...

 tapi korang tgk la design baju dan seluar di atas ni...adakah korang sanggup tgk anak teruna aku pakai??????
agak2 la wei....dengan ropol2 tu..alahai....
jadi baju ni tersimpan begitu je la...

uhuhuhu tapi dah ada idea nak bagi siapa...sesiapa yg confirm dpt baby girl..insyaAllah ke tangan 'baby' tu la...tunggu dia lahir dulu



-----------------
masa preknen aritu mmg aku tak scan jantina..saje nak suprisekan diri sendiri
tapi mmg benar2 rasa so surprise la....seronok wei

21 comments:

LYAfrina said...

hak2....
kalo bju tdo cam y atas tu blh j bby boy pakai..lg pon skarang trend... lelaki pon pkai bju pink..macho per.... he3....

tp bju y kt bwh tu sgt2 x ssuai la sha... dh tserlah bju utk girl tu.... comel bju tu..syg plok ork...


***bsr dh mdm 3...bla nk g jguk ni??? insyallah lps audit ni la.. ni bz sbb nk audit.

~izan~ said...

bertuah tu lps ni saper2 dpt gegel.dpt hadiah dr akak hehe...

yg ropol2 tu toksah la akak bg anak akak pakai hehehe...

MRS. K said...

eh, leh kasi kat eima mama fahim.. hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai comelnye..
yg 1st tu sesuai lg lah bg pakai..yg 2nd mmg sgt2 X sesuai.. ;)

Cik Cammy Lia said...

comelnye baby akk....ish geramnye

ieda said...

aah dikk
ekekke dlm perut x sangka nak kuar lelaki kan .. ingatkan perempuan naluri tuu lebih kepada perempuan huhuh
x per2 skrg nie pink ke merah ke biru ke ape2 kaler dah jadi trend dahh , janji cantik ! ..
bb nie semua pakai cute dik :)

.:fyzz:. said...

hehe lawak la...comey gak baby kai..haha..ish2 jgn2..nnti terlebih 'jambu'
sama la ..aku dulu pun tilam set pink..ada baju mickey ropol2 gak..last2 kuar boi boi boi..:P

*Miss Geli^ said...

ala, bagi kat "dia" je la..

aku takyah la bagi hok kekaler pink ni sebab nanti sah sah anak aku yang incoming ni adalah boi, boi dan boi...

haaa..amik ko tiga orang Boy sekali gus..

besnya dapat boy..nanti aku dapat baby boy,m emang aku tak bagi dia pakai pempes, pastu aku suh dia lari lari dlam umah sambil bogell...eiiii hihihi

*Miss Geli^ said...

eh, mdm 3 kacak la wei..

ni betol ke anak korang ni..kacak melampau ni..mazri takde la kacak sangat..hahhahhahaha


baby baby, meh datang umah mami..tido ngan mami barang seminggu dua....

takpun bagi je mami jaga dalam 3-5 minggu terus...

gdah, kalu ko nak g memana, weken ke hape, ko tinggal je la baby mdm3 ni kat aku tau..aku rela..

Nad @ MamaZakwan said...

jual la..at least dpt gak pulagan wpun tak sama dgn harga asal..
mana tau saya bleh beli kalu berkenan ;)

lovelywa said...

klau baju tido oke laa kai warna ape pun..tp gambo baju tang bawah tu mmg takleh masuk langsung..takut orang konfius plak..hhehe

Ieda Al-Habsyi said...

uhuhuh! kak, baju amanda pon ieda asingkan,takkan nak bagi baby boy pakai, huhuhu! :)

Zue AnnaLeeya said...

comei mdm3... iras abgnya...

dah tau baju tuh nak bg sape....
mesti utk beby izan cikmot kan????
hehehe....

~ yus ~ said...

Comel!!!!

Tetiba rasa nak baby lagi...hiiii

Ena said...

a'a la yg last tu cantik.. ena pun suka beli anak2 baju Anakku time sale.. hehe..


izan akak cikmot kah??? :)

eisyaawie said...

mmg x boleh bagi pakai...nampak sangat tue baju gegirl....hehehe

gina marna said...

simpan sampai tahun 2015...ms tu akak dpt bb girl kot...ngehehehe. nantilah bb Darwisy, aunty x sempat nk gi melawat second time lagi...huhu

Papa Mifz said...

sgt comel...putih merah...

mumu said...

org dpt baby girl

Zura said...

sorry lmbat wish...congrate asha...

~aSHa~ said...

tq