Thursday, October 20, 2011

Rezeki anak-anak

alhamdulillah
berkat rajin simpan sudu anmum...akhirnya dapat dituko kan ke susu
dapat la 3 kotak, terima kasih la pihak anmum...
jimat dah skit belanja susu mdm1 dan mdm2 bulan ni...

rasanye ada member nak bagi jugak susu ni ke anak aku kan...kan comot kan?



bungkusan susu tadi di hantar oleh Sky Net

 *selingan*
perhati kan nombor di dalam bulatan merah tu...dan lihat di link sy....sama tak? ehehehe
aritu nombor ni pernah call aku...tapi aku tak angkat..ingat org jual insuran ke apa ke...
ntah2 aku pernah menang ipad kot?

8 comments:

cheqna said...

hahahaha
terasa rugi disitu...=)

♥cikmOt♥ said...

erkk...aku kata nak bagi ke nak jual weii...hahaha...aku jual la...sebab aku redeem 7 kotak...5 yang 650 gram...dan 2 yang 1.2kg punya...hahaha...bisnes bisnes...

eisyaawie said...

jimat-jimat..x perlu doh beli susu bulan nie...

anak2 saya minum dutch lady...sekarang nie x der dah hadiah...huhuhu...dulu-dulu ader jer disertakan hadiah...

.:fyzz:. said...

rezeki zidah..sonoknya ...bagus la leh redeem cam tuh...jimat skit wit bulan nih..

ayang said...

hehe aku xtuko2 lg sha.. balik uma metua asik la kelupaan nk bawak balik ujung sudu tuh.. haihh..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alhamdulillah, rezeki..
kite pernah redeem plastik susu alya ngan adiah die tp pas ke sudah x sapai2.. hi, dutchlady.. kena jawab tu..

ainhany said...

salams asha,

alhamdulillah...
sezeki budak2 dan sikap ibu yng prihatin jugak..dari mmbazir je lebih baik simpan..dah de bunus..:)

kira2 kejutan lah yer,...syukur2..
pasni simpan sudu tau..hihii

wahida said...

mmg rezeki anak2 nama nya tu...


dulu anak saya si abang tu minum anmum, sekarang dah tukar ke Dutch Lady..tak tahan la...mahal sgt...