Wednesday, October 12, 2011

The Secret Life of Nora....Kelassssssss ko Nora...

Kelassssssssssss ko nora...dah ada teater musical sendiri....
mmg ko kelasss...sekelas dengan aku...ehehehe

actly nak reply komen member  je...juga seorang blogger pemes ni....tetiba leh jadi satu entry lak...
kebetulan member aku si nora ni dah femes amos kan semenjak surat terbuka kepada tibi3 tempoh hari tu...jadi saje aku up kan satu entry tuk dia...muahahaa

serius wei pemes member aku ni...kalo aku google nama dia NORA BINTI XXXXXX tup byk page leh bukak...ada lebih 10 page...dulu nak tergelak aku namanye pendek je...bila aku keje sini...nama bini bos aku pun sedibik sejobon nama kawan aku tu...dgn nama bapak2 pun sekali sama...kelasssssssssss ko nora...eh btw one of nora binti xxxxxx adalah penulis terkenal...

kalo nak cerita pasal secret life of nora kawan aku ni...rasanye kena entry bersambung2...leh buat novel, dan novel pun leh buat bersiri....tapi takde la plak aku terfikir nak cite bab secret life dia...eehehehe nanti disaman kang oleh member aku si nowa ni......kang dia buat lak cite secret life aku....abis novel jadi filem plak kang...ahahaha

dulu kawan aku ni tak la segelemer ni...rasanye aku ni dulu lagi gelemer dari dia kot...ahahahhaha (mati aku kena maki dgn kawan2 aku ni jap lagi, sama ada di komen atau di ym atau di fb...)


ok ok...tujuan asal nye nak reply komen si minah ni je...panjang plak mengomel nye
korang jangan la amik pusing sgt ye jawapan aku yg khas tuk member aku ni...
biasalah kwn dgn kwn...lebih 10 taun tu kenal...kalo berckp 'hotak ko' ke, pun takde makan dalam punye...

ok ni jawapannye...

dia tanya 'ni betol ke anak korang ni, kacak melampau ni...mazri takde la kacak sangat ahahahaha'

aku jawab ni 'betul la anak kami ni...mmg la mazri tu takde kacak sgt...kacak skit tu ada la kan, kan kan kan? ehehehehe walau laki aku tak kacak (mati laki aku merajuk sat lagi ni) tapi ko tgk la pulak acuan se lagi ni....jelita sangat kan, kan kan kan? walau sperma yg bercantum dgn ovum tu tak kacak..tapi ovum tu leh menghasilkan hasil yg kacak dan jelita kan kan kan kan? skrg je dah kertua...dulu jelita lagi ahahaha (gile statement tak leh blah ni...sila jgn amik pusing sgt jwpn aku ni)

dia kata lagi 'baby baby, meh datang umah mami..tido ngan mami barang seminggu dua....'

kata aku 'ni kalo ko sebut baby baby ni kat umah aku, sure kakak baby yg sahut...malah mereka akan jawab ni baby (smbil tjk kat mdm2) yang ni adik (sambil tjk kat mdm3).....tapi kalo nak si adik tido dgn ko pun moleh...nanti ko tale la tetek malam2 kat dia ye...janji tetek tu berisi susu la...tapi aku suggest kalo ko nak jaga anak boy...ko jaga si danish la...baru terasa skit 'penjagaan anak lelaki' ni...ehehehehehe nanti leh ko main oltromen dgn dia.....ala kalo nak bagi dia diam...ko belikan la cd oltromen, xpun ko bagi je dia main game angry bird tu...diamla dia....

dia kata lagi 'gdah, kalu ko nak g memana, weken ke hape, ko tinggal je la baby mdm3 ni kat aku tau..aku rela..'

(ni ntah mana dtg huruf G dlm  nama aku pun tak tau la)

aku menjawab lagi 'ha ye la, kita 'jiran berdekatan' je...nanti aku gi shoping kat kuantan aku singgah umah ko kat putrajaya tlg tumpangkan ye...mcm kat obersea la...tgl2 anak kat member, tlg jaga sat...aler org pangey sistem apa tu kalo gitu...ala lupa la aku...tapi omputeh selalu buat.tu kan...kalo nak gi dinner ke, dating ke...atau lain2 la..ha ye la ye la...nanti aku singgah putrajya presint xx yer, tmpgkan semua sekali mdm yg aku ada ni...muahahaha

(kalo aku masih disane sure aku mintak tlg hang...ehehehehehe)


ok la pis no war ye...
saje enjoy2 kan diri....lalalalala






8 comments:

*Miss Geli^ said...

itu kalu ko nak suh aku jadi otomen jugak, bole la ko suh aku jaga danish...

nanti kot kot ko nak pegi miting kat putrajaya ke hape, tinggal la kenit tu ngan aku..

bole nak tinggal danish, tapi syarat, ko jangan bagi dia pakai suar..aku nak tengok shutet lari lari dalam umah..hahahahahahah

boring la asik memek je!!

LYAfrina said...

heheheheheheeeeee.....

igtkan review ttg teater nora tu..

mamalieyna said...

hehe....baeeek punya jwpn..takpa kawan2..hee~

Ena said...

hehehe...

ada2 je la kan.. :)

.:fyzz:. said...

yer la yer la gen jelita rupawan mai kt hg jidah hhehehe
memek?menatam apa tuh?
missgeli leh wat part time jaga baby la wey..aku outstesyen putrajaya bagi baby kt mami nogha la jaga..hehe..eh moleh ke..atau khas kt md3 je..:P

eT said...

pas p putrajaya meh lajak shah alam plak..hehe..
tetiba mai nyebok...:p

eisyaawie said...

femes nama nora skarang nie...

Amy Syaquena said...

ku sangkakan review tentang teater tadi , sebab abru baca belog abg nara rupanya lain huhu...