Sunday, November 27, 2011

Kek besday sebelum cuti sekolah

kek angry bird

aritu abg danish ada cite..dia celebrate besday kawan dia kat school...dia kata dia takde pun buat hepi besday to you kat skul...aku bitau dia aku dah buat majlis besday dia masa besday dia ritu kat rumah..tapi dia bukannye reti paham kan...aku siap tjk gambar lagi, tapi dia kata...dia nak buat kat skul...

jadi bagi tanak dia rasa mcm mak pak tak layan pun dia, dia pun rasa jeles jugak kan tgk kawan2...jadi aku tunaikan la impiannya walau bukan tarikh besday dia pun...ehehehe jadi aku pesan kat papa, suh bitau cikgu nyanyi lagu hepi besday..supaya ia menjadi kenangan terindah buat abg danish...
walau dia agak nakal..tapi dia ada hati dan perasaan jua...jadi kena byk main psiko dgn budak2 nakal ni...letih dohhh

hari kejadian sambut 'besday' 17 November 2011, hari terakhir persekolahan di Negeri Terengganu dan pada 19hb Nov 2011 hari konvo tadika Raudhah..

(puas cari gambo masa besday dia tempoh hari...tapi takde...ada dlm video camp adik aku rasanye..tu pun kalo dia tak delete lagi...aku tak sempat abadikan kenangan sambut besday ketika itu di blog..sbb masa tu aku kurang sihat dlm tempoh awal kehamilan mdm3,masa tu blog berkubur begitu sahaja...)

2 comments:

♥cikmOt♥ said...

bistu takkan budak nakal takde perasaan weii...

kadang naluri derang lagi lembut tau...huhuhu

.:fyzz:. said...

HEHEH..izan touching lak..aku tau la..irfan pun noty2 gak kan..hg toksah kata la..tera pia yg perempuan tuh pun..aku habis 'angin' kalau ckp ngan dia..besalah..noty nya tatau la nk cita...muka innocent..heheh..
pepun..cantik kek angry bird tuh..

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels