Friday, November 4, 2011

Sambut Hari Lahir di KFC....

tempoh hari kami meraikan besday anak member ofis aku...
(tajuk mcm birthday anak aku je kan...ehehehe)
kali ni dia memilih tempat di KFC...mudah katanye...order je

 hepi la anak2 aku dpt makan ayam kfc...mmg itu je la dia mintak kalo lalu kat area kfc...
mesti request nak ayam kfc...tapi kami ni malas skit melayan setiap permintaannye...ramai wei org, parking pun payah...kalo rasa nak makan pizza yg berdekatan kfc pun kami order 'delivery' je...
bersama anak member ofis aku...
apa la yg diborakkan dua beranak kat belakang tu....time baik, tgk la borak2 itu ini...time gaduh tak hengat dunia...biasalah gaduh adik beradik,,...air dicincang tak kan putus 
 mana besday boy nye? tu yg pakai baju putih, sipi je nampaknye...ehehhee baru berumur 2 tahun...tapi besar body dia...dia lahir pun mmg dah besar...masa lahir dah 5.6 kalo tak salah aku...
topi kfc tu (topi ke??? hentam je la labu) topi tu dipakaikan oleh bos aku tau...mula2 dia malu..ye la tak biasa kan..lgpun bos besar wei..segan la nok....

 bila chicky sampai..anak2 aku lari menyorok...anak2 aku tu hero n heroin sgt nampaknye..tapi penakut...ceh kan.....
 inilah tuan badan punye besday..sambut besday dia, anak dan ulangtahun perkahwinan mereka..
3 celeberation sekali...

 akhirnya setelah dipujuk chicky dgn pensel, dgn fail yg ada mcm2 mendalah hadiah...barulah nak bergambar dgn chicky...dan sampai arini duk sebut nak gi kfc nak gi jumpa chicky....ngada2...org lain dah dpt mcm2 hadiah chicky bagi bila main game...mereka baru nak dpt hadiah setelah dipujuk...jadi tak dpt la adiah2 lain...

seronok kan kalo sambut besday di kfc ni..
insyaAllah kalo ada rezeki mdm1 n mdm2 boleh la...kalo ada rezeki...
---------------------------------------------------
nampak aku terselit sipi tu..sdg bf kan mdm3...hepi breastfeeding to me





12 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku pun kalu ada REZEKI BESAR...teringin jugak wat kat kfc ke, mekdi ke...TAPIIIII...rezeki itu belum mariiiii...

happy breastfeeding to you...chaiyok chaiyok...jangan mudah mengaku kalah...anak no 3 dah ni weiii...

~aSHa~ said...

cikmot...--> aku mmg breastfeed anak2 dari anak pertama lagi...dok ingat ke? tapi dulu direct...sbb taska dekat...tak perah2...ada perah2 tu...pakai pump biasa je, dan tak buat stok yg 3 bulan punye...stok sehari je...prepare tuk kat taska, kot2 aku lambat dtg...

ehehe..aku pung kalo ada rezeki besar

::Mamalyna:: said...

5.6kg.. semangatnyer wei...

Ardini Humaira said...

bestnye sambut besday kat kepsi :D

Ena said...

bestnyer...meriahhh!!


tp kalo nak selesa wat kat umah lg best kot.. cuma penat sikit la nak kemas.. hihih


Salam Aidiladha asya..

Papa Mifz said...

Meriahnyer,sure bdk2 tu suko kan

ieda said...

meriah .. budak2 memang suke .. nak2 KFC tuu .. lepas tuu makan lak kek ekkeke :)

wah2 dikk 5.6 kg ... perghhh 1st time dgr nie

.:fyzz:. said...

saspen gak..ingtkan besday mdm1 & mdm2..hehe..meriah nok wat kt kepsi..tula tingin gk nk wat..tp tunggu bjet lebih ar...
oo nmpk2..happy bf yer zidah..

Ros said...

salam ziarah,

Tentu syokkan boleh sambut hari jadi kat KFC ni...Kak Ros selalu buat kat rumah ja,tak cukup bajet..

Cik Rose Cute said...

follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/

fiezaradzi said...

yg seronoknya budak2 la kan.. hehe.. mak budak tumpang seronok gak..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

meriahnyer...
tp alya takut ngan maskot chicky la.. huhuhu...

sha, awak dh de kmn kan..
alahai, bilela mau pegi tgk adik baby ni..
kl blk kmn pun asik terkejo2 aje..