Thursday, December 29, 2011

Kelas Emel

Korang ada? menghadiri kelas mengendalikan emel²?

sekarang sedang menghadiri kelas menguruskan emel jabatan...nanti nak buat appointment ke, meeting ke...just guna emel jer, dan kehadiran boleh ditentukan dlm emel juga melalui kalender, boleh share kalender dan sebagainya, dan kita jugak boleh tahu jadual pegawai2 yang terlibat free ke tak melalui emel kalender tu jugak........tapi kalo kita jer reti guna..org lain kat jabatan tak reti...susah jugak..jadi patut satu jabatan hadiri kursus yang sama....dan ai ni pun kalo hanya sekali masuk kelas ni pun bukan nya ingat sgt..jadi mmg kena selalu amalkan baru la leh ingat...

arini plak, 29hb dis 2011 - Kelas Onenote...
Menarik rupanye menggunakan onenote ni...kalo time meeting sgt mudah dan cepat dan fleksibel, bagi kita yang suka conteng2 nota tak tentu hala...tak perlu susun2 bagai...susun2 kemudian selepas habis meeting..
so ai tgh enjoy menghadiri kelas ini...

maaf tak dapat nak jalan2 ke blog kawan2 lagi...

2 comments:

ayang said...

hehehe..ada ada..
aku pegi sekadar nk memenuhi kuota kursus 7hari jek.. lg pun dlm opis jek..

tp xpenah pun nk gunakan.. hehe

.:fyzz:. said...

tuh la aku pun emel lotus notes yg ada kalender2 tuh aku tak berapa teror nk guna...huhu..bagus gak kusus nih

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels