Saturday, January 14, 2012

Aku akan bercuti sempena pemberian/pembayaran Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M)

Bantuan Rakyat 1 Malaysia (BR1M) akan mula dibayar mulai esok 15 Januari 2012 secara berperingkat...tarikh yang peringkat seterusnya tak tau lagi bila...jadi untung la kumpulan pertama...dah boleh merasa esok....uhuhuhu

Jadi aku terpaksa ambil cuti, sebab katanya pemberian bayaran tu tak boleh diambil oleh 'on behalf'....maka kena ambil sendiri...jadi aku ambil cuti sbb bagi laluan kat PENGASUH anak2 aku nak gi ambil duit tu...

aiyarkkkkkkkkkk aku plak yg kena cuti...xpe la cuti tuk jaga anak2 sendiri jugak....

jadi esok aku akan mengulik si adik...



sian adik...mengaru2 jer...kerak2 di kepala dah hilang...sejak letak ubat...tapi dia still ada gatal2 lagi..maybe aku perlu LAGI jaga pemakanan aku...

5 comments:

♥cikmOt♥ said...

comelnya si adik ni...putih lepak2...

LYAfrina said...

comelnyer..putih melepok..hidung mancung catuk... nmpak ikut muka sha & mdm 2 ni..

cheqna said...

ouh..
stat hari ni ke bagi pitih??

Nurzairul Isma said...

tomeinye.. mcm muka abg dia... putih lak tu.. ee geamm...

.:fyzz:. said...

cute mute..oo takpa la cuti la leh uli2 adik..hehe

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels