Thursday, January 12, 2012

Best jugak buat keje di Malam Jumaat

arhhhh lega rasa hati..dah selesai tugas di HRMIS....mengisi markah² on behalf  bos...

aku dah agak..malam² begini mmg laju jer keje keje di HRMIS....kalo buat di waktu siang2 tadi, smlm dan kelmarin, dan kelmarin2 dulu......sambil buat HRMIS, sambil makan biskut, sambil buat sekali klik HRMIS, tgu loading..sambil kaco air nescafe....sambil buat lagi, klik itu ini, sambil makan biskut peanut tu....jadi byk makan n minum dari buat keje HRMIS siang tadi..ehehehehe..

TAPI malam jumaat ni...laju jer aku buat HRMIS..klik itu ini sana sini...siap..dlm 20 minit jer..masuk opis jam 8:20 siap dlm 8:40, leh tlg siapkan tuk orang lain yg tak siap jugak......skrg menyelit buat entry sebelum nak logout...

ok la selamat beramal di malam Jumaat...patut la laju  jer HRMIS...rupanye ramai membaca yassin malam ni ye teman²? ehehehe...aku jerk tak lagi ni...insyaAllah lepas ni sat lagi...

tataaaaaaaaaaaaaaaaa

once again...SELAMAT BERAMAL DI MALAM JUMAAT... ehehehhehehehehe

5 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat beOt.. =)

dhla tu, sambung mlm sok plak..
anak² dh titon tu.. hahahahah

psst, bos sy pun bising, x leh nk login hrmis.. cuti die x apdet pun.. ;-p

hani@debumelukut said...

bukan ke hrmis dah tak leh bukak buat sementara? dia org duk kemaskini data dan akan di buka untuk semua feb nanti? maybe akak silap dgr,sory.

Fieza79 said...

uishh mlm jumaat tu..habis nya kul bape..? heheee

~izan~ said...

laju je kak ek buat keje mlm jumaat ehehehe

wahida said...

aku kalau buat HRMIS ni time lunch hour atau lepas pukul 5 ptg..kalau tak, dia berada di tahap siput...haha...