Tuesday, January 31, 2012

Eco Bottle Spring - Tupperware

Oren ---> abg danish (mdm1)
Biru ---> papa mdm
purple ---> mama mdm (aclty yg aku tu warna special edition...kalo beli 2 set @ 8 botol eco 500ml, baru dpt percuma purple tu, tapi aku kan 'tokey' tupperware di sini..ehehehe tokey ker???)
kuning ---> baby mdm2 (actly ini kali kedua, dulu dia punye kaler merah, lepas tu hilang...ceh tul)

tuk adik takde lagi...eh ada...botol susu tupperware...tapi tak guna lagi..sbb besar...gambar kemudian..sbb cantik tau set botol susu tupperware tu...kotaknye cantik, dan hadiah percuma nya pun cantik...

ari2, keje aku memenuhkan botol-botol air ni....yang aku tu kena byk kali refill air...sbb nak memperbanyakkan susu...

10 comments:

cheqna said...

cheqna punya ada gok..wat bekal buh lam kete

aLoNg@Na said...

comel la bottle tu..post kt abg danish mda se..hehe

♥cikmOt♥ said...

alhamdulillah..susu, datanglah...

eima said...

mahai ni ..... kat umah ade 2 je ....

LiErOSe~QiEmi said...

banyak tu koleksi...bunga ada se je, warna biru tu..

.:fyzz:. said...

aku ada gak satu yg kaler biru ..aku tak beli aku amik yg adik aku..hehe..waaa byk koleksi tupperware hg..em leh order harga ahli la kan..:P

LYAfrina said...

owhh..sha buat bisnes tuppperware yer.. btl susu dia mmg cntik..tp x beli sbb gna puting y jenis besar tu..asya dia nk gna puting orthodontik jer..y leper tu..

**sha kdai mkn y lya pegi tu dkt trafiklight MPK.. laguna ikan bakar.. try la..mmg sedap...

~izan~ said...

siap ada model comel hehe..

izan pun baru perasan kak, izan ahli tupperware ni sbb baru dpt kad n katalog bagai.lupa masa bila tah register hehehe

Zura said...

nk satu..lawa tupperware tue...

gina marna said...

kite punye hijau...eh beli dgn u kan..hehe