Sunday, January 1, 2012

sadish tahun baru aku

apa apa pun hepi new year kepada semua...semoga azam2 tahun lalu jangan berlalu begitu sahaja...

aku semenjak dah keje di area pantai Timur ni....takde cuti dah pada 1 January every year...sadish kan

orang lain di negeri2 lain..semua tgh best2 bercuti...esok pun cuti jugak kan?

tapi bagi aku dan pekerja2 di Terengganu ni bekerja mcm biasa....huhhhh sadish...

terima je la, nak buat mcmane uhuhuhuhu

8 comments:

Ena said...

salam tahun baru kembali..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tape babe,
amek cuti seniri, heheheh..

pepun,
selamat thn baru 2012..
semoga thn ini lebih baik dr thn seblomnyer.. =)

LYAfrina said...

sha..
selamat tahun baru..

n happy birthday....

(ye x sha?? sbb tgk kt fb ni)

.:fyzz:. said...

Happy New Year to you my friend..
hg kata hg..aku pun keja gak hari nih..takpa zidah..Kedah n ganu amik 1 Muharram..new year utk tahun Islam...:)

~ yus ~ said...

Johor pun biasa tak cutilah 1 Januari, tp sebab tahun ni jatuh hari Ahad, cutilah. Esok suami keje dah..hehe

cik dah faridah said...

sy cuti...3 ari gitu...tp bosan gak sbb dah biasa keje sokmo kan..dah msk 2012 ni mesti keje kuat..hik..hik..

cheqna said...

cuti nape gok banyok2 ngat
hehehehe
selamat tahun baru kak sha =)

Ardini Humaira said...

happy new year 2012 kak :)