Tuesday, January 10, 2012

tengah menggunakan aplikasi hrmis

aku tengah menggunakan aplikasi hrmis ni....tapi agak kelembapan..mungkin satu malaysia sedang guna..kalo ahad...pasti laju sedikit..kalo guna yg jpm punye pun laju..tapi skrg ni tak boleh plak guna yg jpm eghrmis..

jadi jalan terbaik, bagi la chance kat aku dulu buat keje hrmis, isi markah2 kakitangan ni...dlm 40 orang jer..lepas tu turn korang la plak..so takde la jem kan? kan? kan?



mood : tension dgn hrmis ni..bape kali nak login dah, asyik timeout jerk...menci..actly geram dgn mende lain jugak ni pagi² ni...jgn buat sampai aku jadi BENci sudah...

9 comments:

.:fyzz:. said...

LOR zidah..sama la wey..aku pun dok bukak hrmis nih..cam hampes tak leh bukak lansung..dok loading dari tdi..aku nak wat SKT aku tahun lepas..

cheqna said...

doh guna r lu...
cheqna isi karang dakpe
=)

MRS. K said...

aku dah setel lnpt.. lega

ibu MZW @ farah idayu said...

hehe...hrmis yg satu malaya guna tuh? hurmm...loading saje hampir setengah hari ye dak?

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

hahaha, standart la tu time opis hour..
ai aritu OT kat umah, nk siapkan lpnt..
kt opis tadop line, kabel kena curi dr bulan pose lg..huhuhu

awal thn ni lg ah, org nk check markah lg, update gcr lg.. huhuuh..
tak dapek den nolong.. ;-p

umilia said...

laporan prestasi aku da anto..yg skt tu tak dpt2 nak anto..bile anto dia suh simpan..dr mgu lps cmtu..bengang tul..sib baik bos aku ok..dia ckp takpe dia tgk prestasi dlu..leceh tul la..

LYAfrina said...

huhu..apa tu..nmpak sgt lya xtau mde nih..

LiErOSe~QiEmi said...

yer kak.. semlm sy cube buka gak hrmis tp.. adoii gile slow sistemnyee

Ardini Humaira said...

hehe tetiba dni blur apekah itu hrmis :D