Thursday, February 9, 2012

Sebut jer nama, mmg telan air liur

besday orang lain ni..
tapi anak aku menumpang...ehehehhehe
actly kami minta seorang member ni buat makan2 kat umah dia...saje lepas2 keje, lepak bersama-sama...gossip2...eh takde gossip2..makan makan sahaja...layan anak2...perempuan semuanye...tapi tah mcmane time ni.....hUBby ai join sekali...aiyarkkkkk bukan aku dtg sekali dgn dia yerk....dia dtg mengekor....ahahahahhahaa

 actly besday pegawai sini...pn. ayu dan pn. mashitah....(kwn gosip)

kek chocolate indulgence secret recipe


 menjadi pilihan hati sekarang ni..
pantang lalu kat situ..mesti nak beli se slice 
seminggu tu sampai 3-4 kali beli se slice ni, rasanye budak secret recipe tu tau doh..dtg semata beli yg ni jerk....

mcm mengidam je kan.....mengandung lagi kah????



16 comments:

cheqna said...

rezeki tu kalu ngandung lagi hahahaha

♥cikmOt♥ said...

kek ni memang best weii...
pernah order masa besday kakak dulu...huhuhu

MRS. K said...

apa salahnya....

~aSHa~ said...

cheqna --> ehehhehee

~aSHa~ said...

cikmot --> terasa nak jugak dan dan ni

~aSHa~ said...

Mrs.K --> ahahahah dok ar

ayang said...

hehe kire dah jd kek rasmi ni weii.. kt opis pun order ini, kt uma pun terjebak gak

kalau bli se slice2 tu kejaan hubby aku la.. tunggu turn teksi pun mkn menda tuh..nyampah!

hubby aku berhantunye.. aku takkk

~aSHa~ said...

ayang --> laki aku sesuap jer..dia tak gemar sgt kek yg berkrim ke, keju ke,

gina marna said...

feveret ai juge...muah3.

~aSHa~ said...

gina marna --> nanti kita together2 lepaking di secret recipe lagi yerk...

LYAfrina said...

HOHO..LYA PON KALO BELI..MESTI AMBK Y NI GAK...
ERMMMMM... TELAM AIR LIORRR

mamalieyna said...

sedap kek tuuuuuu..terliur~

~~*Lady Salwa*~~ said...

dulu suka sgt2 kek indulgence nih... sekarang cepat muak... dah beralih arah kepada kek 'peacan butterscotch'... hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

saya pun suke choc. indulgence..
arini pun kite mkn kek SR free, ada staff bersara.. dptler rasa choc almond tu free plak.. =

.:fyzz:. said...

bestnya choc indulgence..lama tak makan...mengidam nk makan gak cam nih..hehe

Sharinginfoz said...

sedapnya kek