Monday, February 13, 2012

Sedang membuat satu artikel...

berjayakah aku gamaknye membuat satu artikel berkenaan PENYUSUAN SUSU IBU BAGI IBU BEKERJAYA....

ayat aku dah la tunggang langgang...aku mintak tlg 'org' tu check kan ayat2 gaban aku tu..jadi ayat2 bahasa melayu yg bagus pun...dia takmo tlg...dia kata sejam RM80...ciskek betul kan..

ayat bagaimana harus aku mulakan yer???

8 comments:

cheqna said...

cheqna boleh tlg chek...tapi i phone r sutir..ada bran??
kikikiki

gina marna said...

meh nak tolong tp byrn same ngan 'org' tu jugak laaa....keh3

♥cikmOt♥ said...

perghh...terbaik la siap leh wat artikel...aku pun tak mampu lagi...hehehe

Lady Lavender said...

Assalamualaikum
Meh saya tolong.
email : shafea81@gmail.com
Dah email, bagitau ye.

*Just tolong2 ye

~aSHa~ said...

lady lavender

wah terharu sy ada org sudi membantu..tapi sy tak start lagi ni..

Lady Lavender said...

Buat rangka la dulu, baru tau nak karang apa nanti.
Saya tolong awak, saya pun dapat ilmu jugak.
Nak tanya jugak, artikel ini untuk apa yer?

~aSHa~ said...

untuk majalah jabatan...kalo diterima...selalunya dia berkenaan perkhidmatan awam...tapi rasanye ini maybe bersesuaian..nanti sy tanya dulu editor...boleh tak tajuk yg mcm ni

eima said...

wahhhh nanti kongsikan artikel tu ek biladah siap

10 Amalan Berpantang Yang Patut Buat Tetapi Semakin Di Abaikan. Mama Wajib Baca Ya! 12

Sebaik sahaja anda selepas bersalin, anda akan melalui fasa pemulihan diri selepas melahirkan bayi. Tempoh ini amat penting untuk mengekalk...

Labels