Monday, March 26, 2012

MUAL, SAKIT KEPALA, SAKIT PERUT...

 semalam ada sukan di ofis...ada 2 game bola jaring dan congkak untuk kategori wanita....
dari malam tadi hingga pagi ni...mual, pening dan sakit perut..nak muntah tak termuntah....sbb main netball
dah lama stop main lasak2 ni ....alahai smlm terpaksa jua....
kalo main congkak jerk...takde la gini sgt kot....tapi main congkak tu saje2 jer....sbb netball dah siap...congkak tak siap2 lawannye...sengit betul... (gambar bermain congkak tak leh attach plak)

mood sukan sudah bermula......
aiyarkkkk patutnya aku bercuti selama setahun dari game yg lasak2 ni...
harap2 ada la ramai pemain tahun ni....aku jadi simpanan pun ok ar...
tapi kalo dah by hook or by crook nak buat mcamane....

9 comments:

cik dah faridah said...

sy dah lama x bersukan kut..kalu berlari tak tahu ar larat ke x..berat bodi nampak gayanyer

.:fyzz:. said...

zidah..hg nih saspen ja tau..ingt kan nak dpt no 4..heheeh..
ok la ..bagus tau bersukan..aku nih suka la sngt..dulu2 time sekolah msti main netball, handball semua..best mmg best..tp di usia kita n anak2 lagi ..mmg urat semua dh keraih..hehe..

LiErOSe~QiEmi said...

bestnye, tapi ok ke kak dah buat aktiviti lasak? penat tu main netball..

dah lama tak main netball tambah lak dah tukar jabatan ni, takde harapan la nak sukan cam dok jabatan lama

cheqna said...

bersukan???
kompem netang nerak cheqna =)

izan mama mia said...

huhuhu..dah lama tak main netball..lepas dpt anak semua aktiviti sukan 'stop'..hehhe..kalau main congkak bolehlah kot..heheheheh

GreenJade said...

hope cpt sembuh dr sakit2 muntah ya sis. mmg kalu lama x lasak2 ni badan cepat protes

sy pon dh setahun x main basket ball..tak tau le pas beranak nanti still ade mood bersokan ke idak..ehehehe

LYAfrina said...

salam sha..bru smpat dtg sini...
huhu.. mmg kena rehat dulu setahun sebelum btl2 aktif... kalo bsukan y simple tu ok je rasa...

mkn ubat ye sha.. klo lya nk pnuhkan kuato blh?? hehe

Ena said...

saje je kan wat tajuk gitu.. hihi..

fiezaradzi said...

dah lama tak main yg berat2 ni.. ada, cuma badminton je.. tu pun main sebab main2.. haha