Tuesday, March 20, 2012

Rahsia Minda Hebat

 sekarang ni sibuk nak buat artikel..tapi satu pun tak siap2...kalo kat rumah..rugi masa jer rasanye membaca..sbb sy lebih suka melayan anak2..terutama mengulik si adik...tambahan pula dia sedang 'melasak'
 tapi buku ni mmg benar2 menarik minat...sbb kebanyakkannya ringkas2...dan menarik isi kandungan...

lihat...budak seumur 6 tahun pun berminat untuk membelek buku ni dan membaca skit2..
MENARIK kan....dan mmg HEBAT....

yg si abg mdm1 paling berkenan dan tertarik di page 40
dia siap tjk kat papa dia page 40 berkenaan jantung di atas.
dia kata jantung mama jantung baik, bersih...ehehehheehhehehe good dear

mereka mdm1 dan mdm2

-------------------------------
sesiapa berminat boleh la cari buku ni...keluaran Telaga Biru
buku di atas ni ai pinjam di library..
tapi bila tgk isi kandungan rasa nak gi beli sendiri buat koleksi peribadi...

5 comments:

ayang said...

oye?? kire cam buku diet ye??
hehe nk bli gak lahhh

cheqna said...

nok beli etek r
ade dop dok au sini ni

eima said...

baguih anak2 berusaha takutkan papa diorg ...hehehehe

.:fyzz:. said...

zidah..buku2 keluaran telga biru nih mmg bagus2...

hahah bijak tui danish ...cayalah..tuh yg mama cayang tuh..

{ e'mie } said...

bos aku ler memang minat giler dengan buku telaga biru..sampai besday dier pun, kita orang decide beli buku telaga biru untuk tatapan dier...

sharing daripada team

Perancangan Allah ITU INDAH. Hajat Untuk bertandang  Ke Felda Jelai 3 Allah Rezeki Dengan mudahnya. Kak Cik Jadi Ke nak datang sini.....

Labels