Rahsia Minda Hebat

 sekarang ni sibuk nak buat artikel..tapi satu pun tak siap2...kalo kat rumah..rugi masa jer rasanye membaca..sbb sy lebih suka melayan anak2..terutama mengulik si adik...tambahan pula dia sedang 'melasak'
 tapi buku ni mmg benar2 menarik minat...sbb kebanyakkannya ringkas2...dan menarik isi kandungan...

lihat...budak seumur 6 tahun pun berminat untuk membelek buku ni dan membaca skit2..
MENARIK kan....dan mmg HEBAT....

yg si abg mdm1 paling berkenan dan tertarik di page 40
dia siap tjk kat papa dia page 40 berkenaan jantung di atas.
dia kata jantung mama jantung baik, bersih...ehehehheehhehehe good dear

mereka mdm1 dan mdm2

-------------------------------
sesiapa berminat boleh la cari buku ni...keluaran Telaga Biru
buku di atas ni ai pinjam di library..
tapi bila tgk isi kandungan rasa nak gi beli sendiri buat koleksi peribadi...

Comments

ayang said…
oye?? kire cam buku diet ye??
hehe nk bli gak lahhh
cheqna said…
nok beli etek r
ade dop dok au sini ni
eima said…
baguih anak2 berusaha takutkan papa diorg ...hehehehe
.:fyzz:. said…
zidah..buku2 keluaran telga biru nih mmg bagus2...

hahah bijak tui danish ...cayalah..tuh yg mama cayang tuh..
{ e'mie } said…
bos aku ler memang minat giler dengan buku telaga biru..sampai besday dier pun, kita orang decide beli buku telaga biru untuk tatapan dier...

Popular posts from this blog

PETUA UNTUK MENEGANGKAN PAYUDARA @ TETEK...

Senarai Hotel Sekitar Kemaman / Chukai Terengganu

aku telah diminta memeluk Kawan Pengkid