Thursday, March 8, 2012

SBPA

* katanya SBPA dibatalkan...SSM dikekalkan dengan penambahbaikkan

* katanya lagi gaji tetap naik 13% bagi gred 1-54...(huhhhhh kalo ikut gaji aku ciput jer la naik nye..tapi apa2pun rezeki..terima la seadanya) yg pasti bos naik seribu lebih...tahniah bos...(eheheheheheh ada adiah tuk Minggu Setiausaha lagi tak?)

* kenaikan tahunan dari RM80-RM320 mengikut gred (wahhhh ini berita gembira skit bagi aku...sbb dulu kan ciput jerk...teringat masa keje private kenaikan by performance ...itu kan lagi bagus....)

* kata member cola naik RM50...ermmm cola aku skrg berapa yer (baru mengagau nak tgk slip...lupa dehhhhh elaun dpt berapa..gaji sendiri pun lupa..apatah lagi elaun2 yg aku tau...gaji bersih selepas potongan tu jerk..ahahahahahahahah)


-----------------------------------------------------------------------------
ok yg ni aku dpt dari bacaaan2 update status member2 di fb...uhuhuhu
laju jer korang kan...aku tak berminat sgt nak dgr..dari dulu lagi...
masa pembentangan bajet pun tak berminat..ntah tau nape...

10 comments:

cheqna said...

tgh mengira...
yg penting bila stat???

eima said...

mintak2 la start 1 jan jugak .. byk ckit tunggakan

.:fyzz:. said...

coca cola nek dari rm200 ke rm250..(bagi aku yg dok kt aloq setaq nih la)..tp bab gaji baru nih..aku pun dok count down..

umilia said...

sume tu backdated 1.1 pengiraannye..so bykla dpt..alhamdulillah..rezki anak2..aku dahlame tau SBPA tangguh..dpt gaji SSM blk..tp kang kcoh2 tkut tak jd lak..hehehehe..aku nak yg duk kuarters ni dpt cola pnuh..nape ntah nak potong2..tu je tak puas ati..leh tak ngadu kat pm..hahahaha..

LiErOSe~QiEmi said...

bos saya naik lbh 2k, tapi tu pun klu gaji kontrak dinaikkan sama..

doa2 la moge naik dari bulan jan

@juera said...

ikt sbpa untung skit la dr yg 13% ni.. ape pon Alhamdulillah rezeki dr Allah s.w.t belake =)

Sharinginfoz said...

janji jangan naik harga barang sudah

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

standby ngan rege brg naik la pasni..
heheh..

apapun, alhamdulillah dr taleh langsung..
ingkan cola selaras.. huhu, idop yer..
nek la 50 yal lg, kite jd 150 sbb duk kwsn hulu.. hehheheh

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

standby ngan rege brg naik la pasni..
heheh..

apapun, alhamdulillah dr taleh langsung..
ingkan cola selaras.. huhu, idop yer..
nek la 50 yal lg, kite jd 150 sbb duk kwsn hulu.. hehheheh

ibu MZW @ farah idayu said...

k.sha...bila start eh? kenaikan tahunan tu level2 s.u nih braper? huhu...