Monday, April 16, 2012

Bulan ini melayakkan saya beli 3 set Rainbow Cubes Gift Set

 ye ye...bulan ni saya layak beli 3 set Rainbow Cubes Gift Set ni dengan harga yang sungguh murah RM9.90.

 kalo tidak harganya lebih kurang RM35.40 (kalo tak salah saya...sbb katalog lama..tak ingat dehhh)

untuk melayakkan beli 1 set ni...belian tupperware mestilah RM190 ke atas.....
so jualan sy bulan ini lebih dari RM570

copppp bukan sy seorang yer yg beli...kawan2 saya pun ramai yg guna ID sy...sbb dpt 25%.....
minat mengumpul barang tupperware ni dah 2 tahun lebih..mula2 saje jer untuk diri sendiri
sekali ada kakak yg terjumpa di tupperware centre tu ajak sy aktif....
bukan sy dpt untung apa2 pun dengan jualan tupperware ni tau...serius ni
just kepuasan diri sahaja...sambil sy membeli, kawan2 pun leh dpt harga murah..


---------------------------------------------
cikmot..terima kasih kerana sudi aritu nak membantu belikan set ni...

13 comments:

♥cikmOt♥ said...

hehehe lagi murah...beli banyak dan banyak lagi...hehehe kan kan

iduraz said...

kite tak paham bab level2 tuh..n baru jer join jd members..memang dpt 25% ker ek..citer ckit..ngeee

~aSHa~ said...

iduraz --> kalo baru...dpt 20% jerk..kalo ada kaki dah bawah...leh dpt 25%...kalo byk lagi kaki..byk lagi persen...

asha pun tak pandai jugak...actly mmg jadi ahli tuk suka2..kepuasan diri..tapi tak sangka lak..ada kakak tu tlg carikan kaki kaki .....sbb dia nampak sy aktif membeli

iduraz said...

oo, hehe, bru paham..tula memang giler tgok brg Tupperware, sedar tak sedar byk dh berabis..hehe

cheqna said...

ouh...
cheqna dok gila lagi ni bab taperwer
dok au r kalu pah nikoh jadi wehi beli =)

~aSHa~ said...

cheqna....selalunye pah nikoh ar org jadi giler brg dapur ni..tak lama dah tu...tgk la taun depan, mesti penuh...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sama lol kiter, tp ada 1 set aje..
bln ni ada kwn nk set mum tu,
tade untung2 nyer.. utk kepuasan aje..
tp asben bebel gop, beli simpan.. beli simpan.. dh la mahal!

hohoho, die mane taw ini kualiti, buka tippuware, tupperware maa....

.:fyzz:. said...

macm best ja hobi hg zidah..kumpul tupperware (maksud aku brg2 brand nih la) best gak tuh..ada lebey2 hg post kan aku wat sebenier..hehe

bunga_rose said...

wahhhh murah tu kak.. jeles ni.. nak kena cari gak la bekas tu.. klu tak ssh nak masak pagi2, kadang2 tak sempat huhuhuh

~aSHa~ said...

Leily --> ehehe sama gok ni..bila nak isi bagi org..guna tipuware....yg ORI simpan..ehehehhehehe

~aSHa~ said...

fyzz --> yg sekecil2 tupperware pun aku sayang..camner nak pos, nak pos jer rsa sayang, nak pos jer rasa sayang..ehehhee

hang amik la id aku beli kat sane..dpt murah

~aSHa~ said...

bunga rose --> leh ar buat puree tuk anak kan

gina marna said...

comelnyer...ishk3